Share |

Tipy na dárky 2015, díl čtvrtý

lékárnička ve stylu pin-up / foto taktiq

Čtvrtý díl oblíbených tipů na dárky je tu! dalších deset vychytávek...
1) Retro lékárnička ve sylu pin-up, naplněná ale samozřejmě moderními produkty. Teploměr, náplasti, obinadla zn. Hartmann... stojí 393 a koupíte ji ve vybraných lékárnách.
2) Voucher do výborné italské restaurace Rugantino (v krásné zlaté obálce), protip: případně si tam nechte napéci i domácí cukroví!
3) Klávesnice k tabletu - díky ní nepotřebujete nosit notebook pořád s sebou. Logitech Keys-To-Go je štíhlá samostatná klávesnice pro váš tablet, která se vejde všude.
4) Oblečení a doplňky od BiggBoss Gear, oceňujeme ultimátně vtipné ponožky!
5) A stejně jako loni samozřejmě ponožky SocksInBox, baví nás třeba Rubik.
6) Bezdrátový reproduktor. Značka Ultimate Ears letos uvedla nový bezdrátový mobilní reproduktor UE BOOM2, který vydrží pobyt na pláži, sněhu – prostě kamkoli se vydáte. Pomocí aplikace si můžete dva spárovat s jedním mobilem, dosah má 30 m a baterie vydrží 15 hodin.
7) Kniha Trafology mapující 8 plodných let slavné galerie Trafačka.
8) Výlet třeba do Berlína nebo Vídně - Studentagency má teď slevy na jízdenky a pár hodin v jejich busu zvládnete. A dají se snadno stornovat, kdyby něco.
9) Ultimátně krásné, zdravé a praktické Nike botky, nám se líbí tyhle a na každodenní nošení milujeme kterékoli s úpletovým svrškem Flyknit.
10) Nechte si v holešovickém podniku Biblioteca del vino poradit nejvhodnější víno a italské lahůdky, rádi vám udělají i dárkový koš či jiné speciální balení A můýete si tu dát vynikající rozlévané víno z malých rodinných vinařství.
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.