Share |

Dan Sartain je zpátky, vystoupí v Praze i v Brně

foto: pořadatel

Americký hudebník Dan Sartain se po téměř čtyřech letech vrací v pondělí 16. dubna na strahovskou Sedmičku a jako bonus přidává koncert v Brně o den později – 17. dubna zahraje v klubu Boro.
S doprovodnou kapelou představí novou desku Too Though to Live (One Little Indian), ale očekávat se dá především rokenrolová párty s ozvěnami punku, rockabilly, garáže i blues. 

V Praze předskočí kopřivnická kapela Milano, která vydala po devíti letech na labelu Piper Records svou druhou desku Neřvi na mě (download možný na webu www.election-records.com). Milano hrají tvrdě a rychle, jejich hudba připomíná melodii a nálady typické pro psychedelii 60. a 70. let.

Brněnskému publiku se představí Wild Tides, jež „hrajou sakra krátký, zásadní a upocený písničky o tom odzbrojujícím pocitu, kterej můžete zažít jedině v noci na opuštěný pláži, když skrz černý brejle nezúčastněně pozorujete, jak vám pěna příbojovejch vln omývá zlatý špičky kovbojskejch bot.“ Jejich debutové EP Hearts on Fire vyšlo v prosinci u Election Records.

Dan Sartain (USA)
pondělí 16.4. @ 007
, Praha + Milano
úterý 17.4. @ Boro, Brno + Wild Tides

http://klub007strahov.cz
http://boro-klub.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.