Share |

Aktualizováno: Další Holešovice Fashion Market bude v dubnu

Trh Holešovice Fashion Market je stále etablovanější a oblíbenější.
 
V dubnu se bude konat další edice - opět v Holešovické tržnici na Praze 7. 
 
Trh najdete v halách 7 a 8 a probíhat bude už 12. a 13. dubna. 
 

Tisková zpráva:

Nezávislí návrháři představí nové kolekce na Holešovice Fashion Marketu
 
12. a 13. dubna proběhne pátý díl trhu nezávislé módy a designu Holešovice Fashion Market. Ve čtyřech halách holešovické Pražské tržnice se sejde více než 140 návrhářů a designérů. Podtitulek akce zní New Collections, návštěvníci se zde budou moci seznámit s jarními kolekcemi především českých a slovenských návrhářů a pobavit se v příjemné atmosféře. Vstup bude zdarma a bez bariér, akci pořádají módní značky Lovemusic a Plazma.lab.
Holešovice Fashion Market je platforma podporující nezávislé módní návrháře a designéry. Cílem je umožnit nejširšímu okruhu návštěvníků, aby se mohli zdarma seznámit s aktuální českou a slovenskou tvorbou a podpořit drobné výrobce. Důraz je kladený na originalitu, neotřelou prezentaci, recyklaci, antikonzumní přístup k životu a koncept Do it yourself. Holešovice Fashion Market proběhne paralelně s dočasným pop-up klubem Blink, který obsadí jednu z hal. Po celou dobu akce budou hrát DJs, návštěvnícic se budou moci občerstvit na baru, v kavárně i v čajovně.
Zatímco dvě hlavní haly naplní stánky plné originálního oblečení, rozmanitých šperků, kabelek a bytových doplňků, dvě vedlejší haly budou sloužit doprovodnému programu. Na přehlídkovém molu se budou prezentovat aktuální kolekce nezávislé módní scény, vystoupí na něm tanečníci s módně laděným vystoupením a proběhne tam i další kulturní program. Chybět nebudou workshopy nejen pro děti či oblíbená sítotisková dílna Kredenc, která tiskne nejrůznější kombinace potisků na jakýkoliv přinesený textil. Návštěvníci si budou moci zdarma vyměnit své nepotřebné oblečení za jiné v kreativní zóně Votočvohoz, ve které si budou moci zdarma vyzkoušet i sprejování na tašky.
Zájemci z řad návrhářů a designérů o prodej na Holešovice Fashion Marketu se mohou přihlašovat do 11.března. Další informace najdete na nových webových stránkách www.novetrhy.cz.
Otevírací doba: 
Pá 12.4.: 12:00-22:00
So: 13.4.: 10:00-22:00
Místo konání: Holešovice, Pražská tržnice, haly č.7 a 8, Bubenské nábř. 306/13
Web: www.novetrhy.cz
Facebook: https://www.facebook.com/events/502287426470656/?fref=ts
Pořadatel:
lovemusic.cz
obchudek@lovemusic.cz

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.