Share |

Czechdesign uvádí novou značku Newintage

pozvánka

Exkluzivní lifestylová značka Newintage vznikla za 5 dní.

Základy zbrusu nové značky Newintage byly položeny ve spolupráci organizace CZECHDESIGN a studentů Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v průběhu několikadenního workshopu. Díky němu se podařilo propojit práci studentů výtvarných oborů různorodého zaměření a vznikla tak unikátní kolekce výrobků.

Nenechte si ujít vernisáž představující celou kolekci Newintage dne 11. 7. 2012 od 19 hodin v Galerii/CZD
ve Vojtešské ulici na Praze 1.

Mladí designéři si pod vedením Michaela Vašků, zástupce CZECHDESIGN, vzali za úkol postavit most mezi kouzlem vintage stylu a leskem moderních technologií, objevit prvek cesty časem i životem všedních lidí.

 Studenti si na poměrně krátkém workshopu vyzkoušeli budování značky: od prvotní myšlenky až po reálnou aplikaci do praxe. Od původního spojení různých ateliérů a oborů na školní půdě však projekt Newintage pomalu odrustá a nabývá na profesionalitě. Výsledkem je tedy výjimečná řada výrobků, která obsahuje unikátní šperky, dámské oděvy či dokonce bytové doplňky, které jsou prodchnuty motivem cesty, snu a atmosférou Zlína za času jeho největšího rozkvětu.

 Celou kolekci výrobku si verejnost muže poprvé prohlédnout na výstave, jež odstartuje vernisáží ve středu
 11. 7. 2012 v 19 hodin v pražské Galerii/CZD. Výstava potrvá do poloviny září a během ní bude uskutečněno několik workshopů, přednášek a souteží. Viz. webové stránky Galerie/CZD a Newintage.

 Fakulta multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně letos oslavila 10 let svého fungování. Na pracovištích ve Zlíně a Uherském Hradišti studuje více než 1200 studentů v ústavech animace a audiovize, designu oděvu a obuvi, marketingových komunikací, prostorového a produktového designu, reklamní fotografie a grafiky a vizuální tvorby. Fakulta úspešně podporuje individuální rust a profilaci svých studentů možností vlastní volby části predmetů, také pomocí projektů usiluje o vysokou uplatnitelnost absolventů v reálném živote.

www.facebook.com/galerieczd
www.facebook.com/czechdesign.cz
www.czechdesign.cz

www.newintage.cz
www.facebook.com/newintage.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.