Share |

Cvrk spouští e-shop

archiv CVRK

Od června se oficiálně spoustil chod nového prodejního portálu české autorské tvorby na adrese www.cvrk.cz.

CVRK, jméno, které nese i designový butik autorské tvorby v Paláci U Stýblů na Václavském náměstí, má několik společných jmenovatelů, a tím hlavním je podpořit profesionální růst lokálních designérů a dostat českou módu a design do ulic!

Hlavním přínosem a krokem vpřed portálu CVRK je souhrnný katalog autorských značek. Nakupující má možnost přímého kontaktu na autory - odkazy na jejich webové stránky, adresy obchodů, kde si můžete jejich zboží prohlédnout naživo. Jestli se chcete se svým designérem lépe seznámit a vědět, kdo za vaši garderobou stojí, pak CVRK je tím správným místem, kde se seznamovat. Můžete si dohodnout osobní schůzku v kamenném obchodě, kde vám Váš designér vezme míry, vyberete spolu vhodný materiál, atd.

Prodejní portál CVRK je ideální prostor pro značky, které mají vlastní e-shop a potřebují jeho propagaci, ale i pro značky, které zatím eshop nemají a cvrk jim ho může suplovat(www.cvrk.cz/eshop/lapilou).

CVRK.cz není jen e-shopem - je platformou jak pro umělce a designéry, kteří chtějí budovat svou značku a seznamovat širokou veřejnost se svými produkci, tak i pro zákazníky, kteří se rozhodli nakupovat originální a jedinečné výrobky a "fair-trade" nákupem podporovat tuzemskou tvorbu. Na webu najdete i mnoho zajímavých imformací ze světa módy a umění; součástí stránek je i tzv. "cvrkot", kde Vás budeme pravidelně informovat o všem zajímavých akcích a projektech, které by Vám neměli uniknout. Zároveň má každý prodejce i nakupující možnost blogovat na adrese www.cvrk.cz/blogy/.

Ruku v ruce s novým konceptem je zřejmé, že doprovodný prodejní eshop je pro zákazníky BEZ provize. Nakupující pak s každou objednávkou přispěje více samotné značce pro její rozvoj a vývoj.

V eshopu naleznete v tuto chvíli zboží autorů, kteří si otevřeli pobočku ve CVRKu kamenném obchodě , jehož chod zajišťuje Sdružení Autorů CVRK o.s., a od července bude otevřen ostatním zájemcům.

CVRKovský koncept je dle zakladatelky postavený na Baťovské myšlence. Profesionální značka musí nést rizika spjatá s podnikáním a úspěšný designér musí být také dobrý manažer. Jsou to dovednosti, které lze nabýt a CVRK vznikl právě za tímto účelem. Nakopnout lokální tvorbu a poslat ji do ulic.

Pokud vás zajímají bližší informace o možnosti prezentace své značky ve CVRKu, navštivte portál www.cvrk.cz nebo se aktivně podílejte na projektu CVRK (www.cvrk.cz/sdruzeni)


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.