Share |

Čtvrté vydání Hennessy Artistry představí v Jazz Docku skupinu Bladdertones

foto: pořadatel akce

Po třech úspěšných večerech nás nyní čeká třetí vydání Hennessy Artistry, kdy se  v pátek 22. 11. 2013 na scéně pražského Jazz Docku představí známá kapela The Bladderstones, která ve svém melodicko-harmonickém shakeru míchá repertoár od tvrdého texaského blues se zřejmými odkazy na klasiku žánru, až po intimní specifické úpravy jazzových standardů (Miles Davis, John Coltrane, Muddy Waters, Robert Johnson, Wayne Shorter, Stevie Ray Vaughan, Cream, Jimi Hendrix, John Lennon, Robben Ford).

Koncert startuje ve 22.00 hodin. Více informací o vstupenkácha rezervacích najdete na www.jazzdock.cznebo www.facebook.com/HennessyCZ

Hennessy Artistry je hudební koncept, který vznikl před sedmi lety a dnes existuje ve více než 40ti zemích světa. Hennessy Artistry je ztělesněním vášně pro spojování různé hudby, kultur a lidí. Po dobu 250 let své existence absorbuje značka Hennessy rozmanité hudební vlivy – od vážné hudby po jazz, funk, soul, hip-hop, latinské rytmy, pop a elektronickou hudbu.

Hennessy nabízí hudebníkům z různých hudebních světů příležitost postavit se na scénu a  předvést svoji hudbu v té nejlepší možné podobě – stejně jako Hennessy ‚komponuje‘ své koňaky z těch nejlepších eaux-de-vie ze svých sklepů.

V rámci programu Artistry již Hennessy spolupracovalo s řadou uznávaných umělců jako například The Roots, Common, Imany, Erykah Badu, Sammi Cheng, Will Pan, Kelly Rowland, Pharrell, Chaka Khan, Bobby Brown, Q-Tip, Damian Marley, Shabba Ranks, Beanie Man, Kanye West, Carl Cox, Goldfrapp, Jamie Liddell, The Strokes a mnoha dalšími.

V roce 2013 přichází Hennessy Artistry poprvé do České Republiky, a jednou měsíčně od května 2013 představuje v pražském Jazz Docku skvělé umělce kombinující různé hudební žánry, stejně jako nabídku míchaných drinků z koňaku Hennessy, včetně originálního drinku Hennessy Blues namíchaného barmany Jazz Docku.

- - -

O značce Hennessy
Jedinečná značka koňaku Hennessy se zrodila v roce 1765 ve francouzském městě Cognac. Výjimečnost značky Hennessy pochází ze „sklepů zakladatele“, zbudovaných roku 1774 Richardem Hennessym pro uchování nejvzácnějších eaux-de-vie.   Od té doby se rozšířila na pět kontinentů, zabydlela se v různých kulturách a stala se známou tisíce mil od svého původního domova. Značka se stala ikonou, symbolem a hlasatelem kultivovanosti a elegance. Již více než 2 a půl století vyrábí značka na stejném místě s tou samou pečlivostí výrobek, který je oceňován na celém světě. Ačkoli Hennessy zůstává věrný své minulosti, umí jít s dobou. Eaux-de-vie střežené po sedm generací rodinou Fillioux zaručuje autentický styl Hennessy. Hennessy ovládá světově nejpozoruhodnější a nejvýznamnější  zásobu eaux-de-vie, včetně eaux-de-vie označených datem 1800!


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.