Share |

Converse: Odvážné fresh pastelky roku 2018

foto: Converse

Tyler, The Creator je odvážný, je slyšet, je jiný, speciální a rok 2017 byl pro tohoto umělce velkým rokem. Byl poprvé nominován na Grammy za své čtvrté studiové album Flower Boy. Spolupracoval s Converse na sérii neočekáváných fresh kolekcí od kreativního pojetí One Starů po uvedení vlastního modelu tenisky GOLF le FLEUR*.
 
Skočme do roku 2018, kdy tento 26letý rapper rozhodně nevykazuje žádné známky toho, že by jakkoliv ubíral na energii a kreativitě, stejně tak jako jeho nové GOLF le FLEUR*.
 
Dnes Tyler, The Creator společně s Converse představuje velmi očekávanou novou verzi GOLF le FLEUR*. Tylerova signature semišová teniska 2018 přichází ve třech odvážných pastelových barvách - Geranium Pink, Bachelor Blue a Jade Lime. GOLF le FLEUR* budou dostupné v unisexových velikostech za cenu 2 790 Kč.
 
Kolekce i nadále zahrnuje oblečení, které je kolabem Converse Essentials a Tylerovy značky. Mikina French Terry Converse Essentials s GOLF le FLEUR* logem bude k dostání ve čtyřech barevných provedeních – Jade Lime, Peach Pearl, Clearwater Blue a Egret ve vybraných prodejnách za cenu 2 490 Kč. Bavlněné Jersey Converse Essentials tričko pak přichází v barvě havajského oceánu, černé, meruňkové a bílé za 990 Kč.
 
Kolekce GOLF le FLEUR* bude v prodeji od 18. ledna 2018 na converse.com, golfwang.com, v Centru Chodov v prodejně Converse, ve Footshopu (Praha, Bratislava) a ve Freshlabels.
/WEB/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.