Share |

Pantene představuje balzám a mladou hairstylistku

Pantene představuje nový balzám na vlasy a mladou hairstylistku Hanku a její originální účesy
Pantene představuje nový zázračný balzám z řady vlasové péče Intensive repair, který během několika minut dokáže ošetřit i extrémně zničené vlasy. Balzám tak doplní další produkty z této řady, která zajišťuje preventivní ochranu před vlivy mrazu a vlasy tak zůstanou i v zimě zdravé a lesklé. Mladičká hairstylistka Hanka ukázala, jaké inspirativní účesy lze díky Intensive repair vytvořit.
Zdravé, silné, lesklé
Fény, kulmy, žehličky, barvy, a dokonce i samotná voda poškozují vlasová vlákna.  Kadeře pak ztrácí lesk, třepí se a vykazují známky poškození. Pantene už přes půl století vyvíjí vlasovou kosmetiku, která udržuje vlasy lesklé a hlavně zdravé. Nově představuje také zázračný 3minutový balzám, který vrátí vlasům přirozenou krásu a ochrání je i preventivně před nežádoucím vysoušením. Účinný je právě nyní, během zimního období, kdy vlasy ohrožuje sucho a mráz. I díky účinné složce Pro-V pomáhá ošetřit extrémně poškozené vlasy za pouhé tři minuty a lze ho tak používat každý den.
Intenzivní vlasová péče Intensive repair zahrnuje dále šampon, kondicionér, masku a také sprej pro snadné rozčesávání vlasů.
Splněný sen a kouzelné účesy
Při představování nového balzámu Pantene se splnil sen také 14ti leté hairstylistce Hance. Odmalička ji baví hrát si s vlasy a neustále vymýšlí nové účesy, které zkouší na svém nejbližším okolí. Výtvory potom fotí a dává na svůj instagramový účet HairStyleCZ. Minulý týden dostala příležitost učesat tři české blogerky. „Ohromně jsem si to užila, účesy jsem přizpůsobila tvarům obličeje slečen. A i když měla každá jiný typ vlasů, po použití přípravků Pantene se mi se všemi pracovalo dobře,“ sděluje své dojmy začínající hairstylistka. Dva účesy se hodí spíše na ples nebo na oslavu a jeden je ideální pro nabourání nudné všednosti. „Chtěla jsem holkám ukázat, že je zvládnu učesat na jakoukoli příležitost,“ dodává Hanka. Její účesy poznáte podle copánků na tisíc způsobů, ze kterých se pomalu stává její vizitka. Právě účesy od Haničky a balíčky vlasové kosmetiky Intensive repair lze nyní vyhrát i v soutěži s Pantene v supermarketech a hypermarketech Albert.
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.