Share |

Chcete se naučit pole dance na jedničku? Přijďte do Pole Školy

Pole dance se v poslední době těší stále větší popularitě, a to nejen v zahraničí, ale i v Čechách. Milióny žen, ale i mužů doslova propadly této sportovní disciplíně, která v sobě zahrnuje prvky akrobacie, gymnastiky a fitness, ale zároveň také elegantního a emotivního tance.
 
A právě na pole dance se zaměřuje nově otevřené taneční studio Pole Škola - www.poleskola.cz. Nezáleží na tom, zda se pole dance již věnujete, nebo teprve uvažujete, že byste to zkusili, nezáleží na věku, na postavě, ani na pohlaví. Přijít může naprosto každý. Díky individuálnímu a profesionálnímu přístupu lektorek ke každé tanečnici a tanečníkovi postupujete svým vlastním tempem, které vám vyhovuje, a nemusíte se bát, že byste něco nezvládli. 
 
Vybrat si můžete z celé řady kurzů – záleží jen na vás, zda chcete zkusit pole dance na statické nebo spinové tyči, nebo zda dáváte přednost tanečním hodinám. Pro zkušené pole dancerky a pole dancery tse konají i pravidelně workshopy se zahraničními lektory. Ať už si zvolíte jakýkoliv typ kurzu, vždy to bude trochu dřina, ale odměnou bude krásná postava a radost z pohybu.
Kdo za školou stojí?
Anastasia Akentyeva (Stacey) – lektorka a majitelka studia
Stacey je držitelkou mezinárodního certifikátu Pole Dance instruktor PDFR a duší celého studia. Reprezentuje Pole Školu jak v České republice – v roce 2012 získala 2. místo na Prvním mistrovství ČR v Pole dance - tak v zahraničí, kde získala 10. místo na The Art of Pole v Lublani. Letos bude Stacey bojovat o vítězství v Maďarsku.
 
Tereza Bártlová (Terezka) – lektorka
Sportu jako zájmovému koníčku se věnovala už od dětství, ale její srdce si získal až pole dance. Je držitelkou certifikátu Vertical Pole dance pro začátečníky, mírně pokročilé a pokročilé. Aktivně se účastní řady pole dance soutěží. V roce 2012 byla semifinalistkou Prvního mistrovství ČR v Pole dance a získala 2. místo na soutěži Pole Battle 2012. Kromě pole dance se poslední rok věnuje také antigravitační józe.
Přijďte to zkusit!
Adresa je Bubenská 51, Praha 7.
Další informace, ceník a fotky: www.poleskola.cz

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.