Share |

Chcete se naučit na waku? Zkuste wake kemp

repro k akci

Chcete se naučit na waku a poznat zoo partu, kteřá si tento sport opravdu užívá? Vyzkoušíte si wakeboard, wakeskate, freebord, indoboar a další parády. Tím vším vás provedou zkušení koučové.

Datum: 4.7 - 8.7.2012
Místo: Stráž pod Ralskem
Ubytování:Kemp (chatky)
(GPS: +50° 41' 49.21", +14° 48' 37.27")
Cena: 4400Kč / 180€ - Celý kemp
(10% sleva pro každého, kdo se zůčastnil jakéhokoliv FsZOO kempu.)

Na kempu se dozvíte jak pořídit vybavení na wakeboard, na co si dát pozor a vyzkoušíte si různé typy wakeboardů a wakeskatů. Hlavně se ale naučíte jezdit! Pomáhat vám s tím budou zkušení rideři. Nicméně zjistíte, že máte na těle svaly o kterých jste dosud nevěděli. Kromě waku budete mít k dispozici trampolínu o průměru 4,3 metru, na které si můžete vyzkoušet všemožné rotace. Dále si vyzkoušíte indoboard a freebord. Zkrátka to bude pořádně nabitý kemp plný zábavy, legrace, poznání nových přátel a divokých večerů. Jezdit se bude každý den, tedy 5 dnů ježdění.

Cena kempu zahrnuje:
ubytování v chatkách po 6 (cca 200m od vleku)
snídaně
permanentku na wakeboardový vlek po dobu pobytu
zapůjčení wakeboardu + wakeboardového vybavení (vesta, helma) + kaučing
zapůjčení wakeskatu + kaučing
zapůjčení freebordu + kaučing
užívání indoboradu
užívání trampolíny o průměru 4,3m
DVD s fotkama a videem z kempu

Cena kempu nezahrnuje:
pojištění
dopravu

Účel kempu:
Pro začátečníky – základní jízda na wakeboardu na vleku, jednoduché zatáčky. Pro pokročilé – zdokonalení jízdy na vleku, poznání nových triků na wakeboardu za dohledu profesionálních trenerů, možnost vyzkoušet si wakeskate.

Sportovní vyžití:
Kemp proběhne ve Stráži pod Ralskem na wakeboardovém vleku na vodní nádrži Horka. Na nádrži se nacházejí celkem 4 překážky (doublerail, 2× jump a bedna). V areálu bude pro členy kempu zdarma k dispozici trampolína o průměru 4,3m, indoboardy a freebordy na vyzkoušení.

Výbava:
Klasické vybavení k vodě (+ doporučujeme krátký neopren), kdo má ať si vezme i výbavu na wake: wakeboard, helmu, rukavice, vestu (pokud nemáte vlastní bude vám zapujčena od nás – V CENĚ KEMPU!)
Dále věci na sport – boty na antuku, pingpongová pálka, tenisová raketa apod.

Info a dotazy:
Honza „Pavouk“ Soused +420 608 072 647
Vlaďa „Klokan“ Bureš +420 608 216 229
E-mail: kempy@fszoo.net


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.