Share |

Chcete se hýbat zdravě a chytře? Zkuste Cvičební workshop Meditation & Bodylab zima 2014

foto bodylab

 
Víkendový workshop je harmonickou kompozicí minimalistického pohybu, přirozené práce s tělem a meditace. Seminářem vás provedou Pavel Špatenka a Jan Smetánka.
 
Na semináři budeme poznávat to, jak se ve skutečnosti cítíme ve svém těle, jak naše tělo funguje a jak se uvnitř prožíváme. 
 
Use It or Lose It (česky Co nepoužíváš, to ztratíš). Jednoduchá poučka aplikovatelná na práci s naším tělem a naší myslí. Naše každodenní životy jsou težké a komplikované a právě jednoduché přímočaré techniky v sobě skrývají velký potenciál pro návrat k rovnováze, klidu a zdraví. Proto nezapomínejme: Use It or Loose It!
 
Praktická pohybová cvičení budou zaměřena na návrat k základním pohybovým vzorcům, které jsme sedavým způsobem života postupně ztratili. Zaměříme se na jejich praktické uplatnění v běžném životě, na kontrast uvolnění/napětí, a rovněž na pochopení funkční síly. 
 
Naučíme se, jak jednoduchými primárními cviky propojit naší pravou a levou mozkovou hemisféru a tím přivést fungování našeho mozku do rovnováhy. 
Nácvik meditace bude zaměřen na vnitřní pozornost, klid a uvolnění mysli, abychom se dokázali vědomě propojit s tělem, s prožíváním a nahlížením do vlastního nitra. 
 
Všechna praktická cvičení budou provázena pečlivým výkladem. A pochopitelně se budeme společně bavit o tématech, která vás v souvislosti se sebepoznáním zajímají.  
 
Smyslem workshopu je začlenění jednoduchých technik práce s myslí a tělem do našeho každodenního života.

  • Termín: víkend 13. - 14. prosince 2014, oba dny 9.30 - 18.00
  • Kapacita: 20 účastníků
  • Místo konání: Centrum Spirála, Malý sál . Pro mimopražské možnost přespání přímo v centru za 100,-/noc.
  • Cena: 2500,-

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.