Share |

Chceš do Tokia na Red Bull Music Academy? Strč nohu mezi dveře

foto: pořadatel akce

Vysněný workshop pro všechny talenty z elektronické hudební scény se letos uskuteční v hi-tech metropoli Tokiu. V hlavním městu Japonska, které sběratelé vinylových desek a fanoušci technologií označují za svou Mekku.
 
Desítky DJs, producentů, beatmakerů, hudebních designérů, zpěvaček a vokalistů z celého světa se v roce 2014 sejdou v jednom z nejzajímavějsích měst na světě, které inspiruje všechny možné umělce.
 
Ve středu 15. ledna začíná aplikační fáze, během níž si budou moct zájemci o účast na Red Bull Music Academy podat přihlášku. Není to o tom, být objeven nahrávací společností či se naučit, jak to chodí v hudebním průmyslu. Je to spíše o získání potřebného nadhledu a inspirace pro svoji vlastní tvorbu. Je to o unikátních zážitcích se stejně naladěnými lidmi z různých koutů světa.
 
“Nabíjí mě to tady energií dělat dál a víc. Taky zpětná vazba na naši hudbu od lidí z různých zemí mě strašně potěšila,” pochvalovala si na Red Bull Music Academy v Madridu Petra Hermanová ze skupiny Fiordmoss.
 
Red Bull Music Academy se o své účastníky kompletně postará včetně všech nákladů s tím spojených. K účasti není potřeba mít za sebou profesionální kariéru či konkrétní znalosti. Stačí zajímavá vize, rozpracovaná domácí tvorba, upřímný otevřený přístup. Důležité jsou pouze hudební filozofie, sny a inspirace.
 
Hudebního workshopu se v uplynulých 15. ročnících zúčastnila řada hudebních talentů i z Česka, namátkou IM Cyber, Juanita Juarez, Denius, Limyth, Katcha, Hoffee, Vec nebo Lucca.
 
Pokud se chceš nejdříve seznámit s historií Red Bull Music Academy, doraž 17. února do pražského Bio Oko na premiéru unikátního dokumentu What Difference Does It Make? K oslavě kulatého výročí “akademie” vznikl dokument režiséra Ralfa Schmerbera, který má doma ve sbírce iZlatého lva z Cannes. A jestli se do Prahy nedostaneš, nezoufej, druhý den bude dokument komplet online na www.redbull.cz
 
Uzávěrka příjmu přihlášek končí 18. 3., a protože je přihláška poměrně obsáhlá, času na rozmýšlení není tolik. Kdo chce strávit nezapomenutelných 14 dní v Tokiu, nesmí váhat.
 
Přihlášku a veškeré informace o Red Bull Music Academy najdeš na www.redbull.cz/musicacademy


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.