Share |

Dílnička Handmade Decorating vám vyrobí věci podle vašeho návrhu

Tohle je fakt proti šedi!
foto: archiv Handmade decorating

Dílničku vystupující pod názvem Handmade decorating založily tři kamarádky – Týna, Terka a Žanda. Jejich touhou bylo za málo peněz originálně zvelebit víkendový dům. A tak začaly postupně vznikat první lustry z dýhy tzv. Vrabčí hnízda, které měly ve společnosti velice pozitivní ohlasy, a zanedlouho se holky pustily do další kolekce, tentokrát nazvané  Naše prosvětlená tvorba. Ještě bez založení značky, pouze z čisté radosti z tvorby, kontaktovaly majitelky kavárny Divoké matky (Zuzanu Kolkovou a Kristýnu Lišku Bokovou) a po vzájemné dohodě k nim do kavárny vyrobily a instalovaly origami svítidla a dýhové lustry. A tak se výroba přirozeně a samovolně posunula od dýhových lustrů ke svítidlům z papírových origami. Postupně se přidávaly i materiály z plastové fólie, eurosklíčka, dráty a další.

 

Zákazníky Handmade decorating  jsou lidé, kteří mají rádi originální, ne běžně dostupné výrobky. Majitelky chtějí vyrábět kvalitních a zároveň cenově dostupných materiálů. Dílnička přistupuje k zákazníkům neobvyklým a poněkud novátorským způsobem. Hlavním mottem podniku je výroba originálních výrobků na zakázku, dle vlastních návrhů samotných zákazníků. Přičemž se představivosti meze nekladou! Zákazníci sami zasahují do výroby svými připomínkami a nápady. To vše je k oboustrannému prospěchu, protože každý výrobek je pak opravdu originální a nemá žádného "dvojníka".

 

Kreativní tým z Handmade decorating netvoří pro výdělek, ale pro zábavu a okořenění svých vlastních životů. „Myslíme si, že ta láska a chuť, se kterou jsou výrobky vyráběny je na nich vidět“, komentují všechny tři holky z týmu.

 

Vidět výrobky z Handmade decorating můžete v podobě lustrů v kavárně Divoké matky v Praze a také v Zeleném obchůdku v Mníšku pod Brdy. „Rády bychom do budoucna umístily výrobky do více kamenných obchodů, aby byly viděny naživo a rozjet výrobu pro jednotlivce. Na jaře se chystáme zúčastnit Dyzajn márketu, který probíhá před Národním divadlem.“, doplňují informace.

 

Chcete-li si objednat svůj vlastní lustr nebo jiný doplněk do svých domovů, kontaktujte holky z týmu Handmade decorating  přes jejich FB STRÁNKY nebo přes email handmade-decorating@seznam.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.