Share |

Charitativní módní přehlídka Megaton vyvrcholí dražbou kytar

 
Ojedinělá akce spojující módu s hudbou, Megaton Fashion Show 2011, již potřetí představí práce českých hudebních designérů. Modely merchandise oblečení tradičně předvedou samotné kapely, tentokrát 15.prosince v Paláci Akropolis. Na molu se objeví například členové skupiny Tata Bojs, Wohnout, The Chancers či Rybičky 48. Všichni účinkující se na akci podílejí bez nároků na honoráře a výtěžek z akce poputuje k Nadaci Terezy Maxové Dětem.
Letošní specialitou bude dražba kytar, které věnovala firma kytary.cz. Speciálně pro tuto příležitost nástroje pomaluje kapela Sunshine, Vypsaná fiXa, Vladivojna La Chia, tatér Musa nebo grafik a především frontman kapely Atari Terror Dan Kurz. Všichni zájemci se mohou v prosinci na facebookovém profilu Megaton Production (http://www.facebook.com/megatonproduction) účastnit veřejné dražby. Organizátorky akce pevně věří, že se díky aukci podaří vybrat co nejvíce finančních prostředků pro sociálně znevýhodněné děti.
Stejně jako v loňských ročnících je večírek vyvrcholením soutěže o nejlepší design v kategoriích booklet, merchandise a plakát. Mezi přihlášenými kapelami jsou například Tři sestry, Vypsaná fiXa, Kofe-In, Godfellaz nebo již zmiňovaní Tata Bojs. O hudební doprovod přehlídky se přímo na pódiu v živém setu představí DJane Adlet, jejíž vystoupení vizuálně podpoří VJ Simona Noera. Velkým finále pak bude koncert kapely Atari Terror, která v současné době vydává novou desku. Koncertem ovšem večírek nekončí. Návštěvníci se mohou těšit na DJs, konkrétně na DJ Ed Basse a DJ Spejbla, Oldschool Brothers DJs Cut Dem & Funky Machine, kteří budou hrát až do časných raních hodin.
Hlasování a internetová dražba kytar proběhnou v týdnu od 7. do 14. prosince a veškeré soutěžní návrhy, fotografie kytar do aukce a další informace budou uveřejněny na facebookové stránce Megaton Production (http://www.facebook.com/megatonproduction).
Ceny pro vítězné designéry navrhl Josef Špetlák, který byl jedním ze dvou výherců uměleckého klání Red Bull Art Of Can.
 
Více info:
http://www.facebook.com/megatonproduction
 
 

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.