Share |

John Malkovich a přehlídka pro charitu

foto Moët

 

Moët i v letošním roce pokračuje v tradici spolupráce s Mezinárodním filmovým festivalem Karlovy Vary. Šestilitrová láhev Moët personalizovaná nápisem Karlovy Vary IFF 2011 ze Swarovského křišťálů byla podepsána hvězdami filmového plátna na Moët party 7. července, jejíž součástí byla i módní přehlídka kolekce Technobohemian Johna Malkoviche. Tato unikátní láhev se stane součástí soukromé sbírky šampaňského domu Moët & Chandon, který věnuje 100 000 Kč sbírce Pomozte dětem.

 

Kolekci pánského oblečení Technobohemian předvedli čeští herci v čele s Pavlem Liškou, Janem Budařem a Vojtou Kotkem. Láhev Moët podepsali například John Malkovich, Judi Dench, prezident festivalu Jiří Batoška, Marek Eben, Iva Janžurová, Klára Issová a Simona Krainová.

 

Moët & Chandon vytvořil tradici červeného koberce a zve známé celebrity, aby podepsaly limitované velké láhveMoët na významných filmových premiérách a mezinárodních filmových festivalech, které podporuje po celém světě. Tyto vzácné a většinou jedinečné láhve podepsané hvězdami filmových pláten, jako například Georgem Clooney, Penélope Cruz, Judem Law, Pedrem Almodóvarem, vyjadřují již skoro stoletou lásku značky Moët  k filmu a pomáhají řadě charitativních projektů.

 

Moët je součástí světa filmu již od roku 1930, na plátně i elegantních večírcích generace slavných herců, hereček, producentů a režisérů oslavují s Moëtem. Proto i múzou značky je již druhým rokem herečka Scarlett Johansson. Dlouholeté pouto mezi Moëtem a Hollywoodem sílí každým rokem, Moët je exkluzivním šampaňským ACADEMY AWARDS/ OSCARŮ a téměř dvě desetiletí oficiálním šampaňským GOLDEN GLOBE AWARDS/ZLATÝCH GLOBU.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.