Share |

Charitativní dražba kytar od předních českých kapel a designerů startuje

Už pouze dva týdny zbývají do chvíle, kdy se v pražském Paláci Akropolis rozjede ojedinělá akce spojující módu a design s hudbou, Megaton Fashion Show 2011. Již potřetí se tak představí práce českých hudebních designérů a navíc kapely samotné v rolích modelů a modelek.
Na molu se 15.prosince projdou například členové skupiny Tata Bojs, Wohnout, Tři sestry, The Chancers či Kofe – In. Všichni účinkující se na akci podílejí bez nároků na honoráře a výtěžek z akce poputuje k Nadaci Terezy Maxové Dětem.
Letošní specialitou bude dražba kytar, které věnovala firma kytary.cz. Speciálně pro tuto příležitost nástroje pomalovaly kapely Sunshine, Vypsaná fiXa, zpěvačka a skladatelka Vladivojna La Chia, tatér Musa nebo grafik a především frontman kapely Atari Terror Dan Kurz.
Všichni zájemci se mohou již od 1.12. na facebookovém profilu  Megaton Production (http://www.facebook.com/megatonproduction) účastnit veřejné aukce, která končí 14.12. úderem půlnoci.  U jednotlivých kytar začínáme dražbu na částce 1000,- Kč. Každá z nabízených kytar je osobitý a neotřelý výtvor, proto organizátorky akce věří, že se podaří vybrat co nejvíce finančních prostředků pro Nadaci Terezy Maxové Dětem. Patronka a zakladatelka Nadace Terezy Maxové dětem, Tereza Maxová k tomu dodává:“Jsem opravdu moc ráda, že charita a pomoc potřebným se stále více stává součástí nejen běžného života, ale i neotřelých a ojedinělých akcí, mezi které rozhodně patří i Megaton Fashion Show. Prostřednictvím nadace byly již po dva roky podpořeny konkrétní projekty, které pomohly opuštěným či ohroženým dětem. Moc za to děkuji všem, kteří se na akci podíleli, a jsem ráda, že i letos máme možnost na tuto spolupráci navázat.“
Stejně jako v loňských ročnících je večírek vyvrcholením soutěže o nejlepší design v kategoriích booklet, merchandise a plakát. Mezi přihlášenými kapelami jsou například Tři sestry, Vypsaná fiXa, Cartonnage, Sunshine, Goodfellas nebo již zmiňovaní Tata Bojs.
O hudební dorovod přehlídky se přímo na pódiu v živém setu představí DJane Adlet, jejíž vystoupení vizuálně podpoří VJ mOrf aka Simona Noera. Velkým finále pak bude koncert kapely Atari Terror, která právě vydala  povedené album Part 3: Final Warning.  Na následné afterparty zahraje DJ Ed Bass, Oldschool Brothers a DJs Cut Dem & Funky Machine.
Hlasování o nejlepší design proběhne v týdnu od 7. do 14. prosince a veškeré soutěžní návrhy, kytary v aukci a další informace jsou k dispozici na facebookové stránce Megaton Production (http://www.facebook.com/megatonproduction).


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.