Share |

Cena Instinct For Growth Award podpoří mladého umělce do 33 let

Instinct For Growth Award
foto: pořadatel akce

Poradenská společnost Grant Thornton společně s Rádiem 1 a MeetFactory vyhlašuje druhý ročník soutěže pro mladé umělce „Instinct For Growth Award“.

Cena chce finančním grantem ve výši 40.000,- Kč a další podporou při realizaci a prezentaci díla podpořit původní projekt českého umělce nebo umělců do věku 33 let. Konkrétní témata projektu a forma vyjádření (výtvarná, múzická) nejsou nijak limitovány. Základními kritérii pro výběr podpořeného projektu bude pouze jeho potenciál posunout daný umělecký žánr, respektive potenciál projektu pro další růst daného umělce (či umělců). Projekt musí být realizován do začátku listopadu 2013.

Podrobnosti o soutěži a o tom, jak se přihlásit, najdou zájemci na webové stránce projektu www.ifga.cz. Uzávěrka přihlášek je 31. května 2013.

Loňskou cenu si odnesl Václav Blumentrit, student třetího ročníku katedry produkce pražské DAMU, s projektem Jules jednou jeden Verne. Představení, které kombinuje prvky hraného a loutkového divadla s audiovizuální projekcí, mělo za podpory společnosti Grant Thornton svou premiéru 27. listopadu 2012 v mezinárodním centru současného umění MeetFactory.

O Grant Thornton
Grant Thornton International je globální organizace firem poskytujících služby auditu, účetnictví, daňového poradenství a manažerského a transakčního poradenství. V Grant Thornton v současnosti pracuje přes 30 000 profesionálů, organizace působí ve více než 100 zemích světa a obrat členských firem přesáhl v roce 2011 3,8 miliardy USD.

Grant Thornton v České republice má nyní v kancelářích v Praze a Brně přes 100 zaměstnanců a obrat společností přesahuje 200 miliónů korun za rok. Mezi 700 klientů Grant Thornton patří i více než polovina CZECH TOP 100 firem a významné veřejné instituce.

Disclaimer
Grant Thornton International je jedna z předních organizací nezávisle vlastněných a řízených poradenských a účetních firem. Všechny členské firmy jsou zavázány poskytovat služby vysokého standardu, nehledě na to, v jakém regionu působí.

Grant Thornton International Ltd. je nepraktikující mezinárodní subjekt oganizovaný jako společnost s ručením omezeným zaregistrovaná v Anglii a Walesu. Grant Thornton International neposkytuje služby pod svým jménem, služby jsou nezávisle poskytovány členskými společnostmi. Tyto společnosti nejsou členy mezinárodního partnerství a nejsou proto navzájem odpovědné za služby a jiné aktivity, které poskytují. Každá z firem je nezávislá a odpovědná za administrativní záležitosti na místní úrovni.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.