Share |

Caspian na Sedmičce už za pár dní

repro k akci

Caspian patří v žánru post-rock mezi ty nejznámější světové kapely. Pro fanoušky Mogwai, God Is an Astronaut nebo Explosion in the sky je jejich pražský koncert naplánovaný na 8. listopad naprostou povinností.

Pro ty méně znalé postrockery - Caspian jsou z amerického Massachusetts a fungují na scéně bez mála deset let. Celkově mají za sebou 3 LP desky a 4 EPčka a několik celosvětových tour, v rámci kterých v Praze odehráli tři skvělé koncerty.

Nejnovějším potomkem Caspiánů je deska Waking Season produkovaná Mattem Baylesem, který toho má za sebou opravdu hodně, od grungeových Pearl jam a Soundgarden přes metalové Mastodon a Deftones až k postrockovým Mono, Isis a Russian Circles. Fakt, že se spolupráce povedla potvrzuje i hudební magazín Spin, když album nedávno označil za vůbec nejlepší postrockovou desku roku 2012.

Pražský koncert, který se odehraje ve čtvrtek 8.11 v klubu 007, odstartuje kanadský „one-man“ projekt Erica Quacha Thisquietarmy, který se pohybuje na pomezí ambientu, postrocku a shoegaze.

Start: 20:00
Vstup: 270,- (rezervace@landminealert.org) / 300,- (na místě)
Caspian (US) + Thisquietarmy (CA)
08.11.2012 klub 007 Strahov

http://www.klub007strahov.cz/
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.