Share |

Butik Be yours a CVRK uvádějí Big&Great Fashion Night

Večer plný fashion, fun and beauty. Večer pro všechny Big&Great Ladies.
foto: PR

Butik Be yours a CVRK uvádějí Big&Great Fashion Night Večer plný fashion, fun and beauty. Večer pro všechny Big&Great Ladies.
 
Butik Be yours ve spolupráci se CVRKem pořádají Big&Great Fashion Night, která se koná v pátek 18.10.2013 od 20.00 v pražském klubu My Way, na adrese Karolíny Světlé 37, Praha 1.
 
Hlavním programem akce je velká módní přehlídka čtyř módních značek, které představí své „party collection“ v podzimních barvách. Představí se značky Flamingopark, Attirant studio, Ritore a značka Be yours, která je zároveň organizátorem této akce. Cílem této akce je představit a zviditelnit tvorbu zajímavých začínajících návrhářů a zároveň podpořit nově vznikající klub.
 
 
Flamingopark je česko-australská značka originálních produktů. Nabízí autorské šperky, vtipné dekorace, trička s potiskem, ale hlavně designovou módu od zahraničních tvůrců, se kterou se představí právě na Fashion Night. Ritore je značka zrozená na prahu nového zlatého věku. Dvojice zkušených designerů Emilia Świder a Ricardo Torini zaručují netradiční kombinace designu a materiálů. Kolekce této značky jsou symbolem inovace v detailu s důrazem na linii. Attirant studio nabízí svým klientkám inspiraci v oblasti šití. Je určeno pro ty, které by si rády nechaly ušít originální model, ale nemají jasnou představu, co by sedělo nejlépe. Těm nabízí studio své návrhy jednotlivých kousků, které poté v malém množství šije. Módní butik a značka Be yours. vznikla před dvěma lety jako originální pojetí módy, oblečení a fashion stylu každého z nás. Be yours. navrhuje také hand made accessories a rodí se i první pánská kolekce pro muže, butik také přešívá a recykluje oblečení, které tak vrací zpátky do „života“.
 
Na akci budou přítomny profesionální vizážistky z Make-Up Institutu, které nalíčí nejen modelky, ale i návštěvnice akce. El Ve Photography se postará o zdokumentování akce a zároveň návštěvnice zachytí v extravagantních modelech přímo od jedné z módních značek. Během celého večera se atmosféra roztanční zároveň s taneční skupinou Hladík Dance Center. Podávat se budou exotické koktejly, namixované speciálně pro tento večer v klubu My Way. Po skončení akce bude následovat after party za zvuků dance music až do časných ranních hodin.
 
V oběhu je několik kupónů na 50% slevu na drink a na 10% slevu na nákup jednotlivých kousků všech čtyř módních značek, které na akci budou předvádět své kolekce. Tyto kupóny jsou v limitovaném počtu a budou k dostání pouze v kamenném obchodě CVRK, v Pasáži U Stýblů na Václavském náměstí 2 od 1. 10. do 11. 10. 2013. 
 
 
www.beyours.cz
http://www.cvrk.cz/
http://www.mywayclub.cz/
 
FB EVENT: https://www.facebook.com/events/368664886597557/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.