Share |

Brutal Assault představuje novou grafiku a hardcore nálož kapel

Brutal Assault, 9. - 12. srpna 2017, Pevnost Josefov - Jaroměř
foto: pořadatel akce

Brutal Assault po letech změnil grafiku a představuje další potvrzené kapely. Těšit se můžeme na Hatebreed, The Dillinger Escape Plan, ale také Overkill nebo Oathbreaker. Lahůdkou bude koncert Wintersun! /WEB/
 
Soupiska letošního Brutal Assaultu se na četná přání fanoušků rozrůstá o kapely, které mají blízko k hardcore scéně. Hatebreed tak opět nadiktují svůj metalizovaný hardcore. Na festival se vracejí také The Dillinger Escape Plan, pro něž to bude jeden z posledních koncertů vůbec. Ke služebně nejstarším kapelám festivalu budou rozhodně patřit legendární Overkill, kteří nenechají nikoho na pochybách, že jim to thrashuje stejně jako v roce 1985. Na světě není moc kapel, které sklízí nemalý obdiv fanoušků a přesto téměř nekoncertují. Proto je našim zvláštním potěšením, že vám můžeme přivést jednu z velmi vzácných koncertních show Wintersun!

Debutanty na pódiích našeho festivalu budou belgičtí Oathbreaker, kteří oscilují mezi post-hardcorem a post(black)-metalem, stejně jako australští deathcoristé Aversion Crown. Neuvěřitelnou koncertní energií překypuje jak texaský crossover thrash Power Trip, tak jedna z nejšílenějších mathcorových kapel po přelomu milénia The Number Twelve Looks Like You. Posledními dvěma přírůstky do sestavy jsou vikingové z Bergenu Helheim a nekompromisní špinavý thrashující sludgový grindcore King Parrot z Austrálie.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.