Share |

Chrome Sparks je něco jako Odesza, Girraffage a Flume, v dubnu zahraje v NoD

Svůj euforický live set přiveze Chrome Sparks poprvé do Prahy
datum: 11.4.2017, 19:00, NoD
 
Výborný americký producent elektroniky Chrome Sparks se po dlouhém čekání poprvé představí Praze. Za sebou má tour s The M Machine, The Glitch Mob nebo Flume a především mnoho úspěšných releasů jako “Marijuana” nebo “Send The Pain On”. Svou tvorbou, která je energickou kombinací taneční hudby, omamných melodií, dowtempa a vokálů, si získal spoustu fanoušků i u nás. Už 11/4 představí svůj exkluzivní live set v Experimentálním prostoru NoD. Vzhledem k omezené kapacitě prostoru by fanoušci kvalitní elektroniky neměli zahálet s nákupem vstupenek.
 
Jeremy Malvin aka Chrome Sparks vystudoval na Michinganské univerzitě bicí a prošel hned několika indie kapelami jako bubeník. Protože se chtěl hudebně osamostatnit, zaměřil se na Djing a hudební produkci. Po nějaké době zjistil, že ho jen mixování pro lidi nenaplňuje a chybí mu právě onen živý komponent. Díky této zkušenosti se naučil rychle reagovat na své publikum, ale zároveň se cítil, že má svázané ruce v experimentování. 
 
Jeho vášeň k bicím nástrojům mu zůstala a tak přibral synťáky, zavřel se do studia a v roce 2011 vydal své první LP “My <3”. Už touto deskou o sobě dal slušně vědět, a když o rok později následoval jeho průlomový hit “Marijuana” a “Set The Pain On”, bylo jasné, že se neztratí. Před třemi lety se upsal australskému labelu Future Classic (Flume, Chet Faker), vydal další album a vystoupil po boku takových jmen elektroniky jako The M Machine, The Glitch Mob nebo Flume. Jeho tvorba je energickou kombinací taneční hudby, omamných melodií, dowtempa a vokálů, které nutí posluchače snít. Každý labužník tohoto žánru by měl být tedy na vážkách a s předstihem pořídit lístek na 11.4. do Experimentálního prostoru NoD. Po dlouhém očekávání totiž představí svůj live set, ve kterém určitě nebudou chybět ani ty největší pecky.
 
Similar artists: Odesza, Girraffage, Slow Magic, Flume, Hermitude, Royksopp, Chet Faker, Dream Koala, Com Truise, Cashmere Cat, Sun Glitters, Tycho, XXYYXX, Gold Panda, Purity Ring, Tourist, RÜFÜS, Roosevelt, TEED, Young Magic
 
-EN-
Chrome Sparks is the solo project of Jeremy Malvin, a Brooklyn transplant from Pittsburgh by way of Ann Arbor. In 2014 Malvin signed to the taste making Sydney based label Future Classic. Inspired by a background in classical percussion and an obsession with synthesizers, Malvin creates dazed, melodic beat-centric tunes that loosely hang between down-tempo head nodders and up-tempo club bangers. FADER has described his music as ‘form-shifting beats [that] seem to resonate with spaced-out chillers and hyperactive party kids alike’.
 
CHROME SPARKS Live (USA) @ NoD
11.4. open 19:00
Předprodej 230czk + popl. v síti GoOut
https://goout.net/en/tickets/chrome-sparks/fhab/
Předprodej NoD/Cena NoD: 245czk
 
Chrome Sparks - Marijuana: https://www.youtube.com/watch?v=tUX4OMkSRpI
Chrome Sparks - Send the Pain On: https://www.youtube.com/watch?v=EIFlhzdILMc
Chrome Sparks - Marijuana live: https://www.youtube.com/watch?v=cgKJCCcPfoI
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.