Share |

Boutique Market nabídne bohatý kulturní program

foto: pořadatel akce

Poslední víkend před Vánoci bude patřit výběrovým delikatesám, nezávislé módě, šperkům a designu. Od 20 do 21.12. se zaplní vytápěná hala 13 Holešovické tržnice v Praze prodejci, jejichž produkty lze označit slovem Boutique. Nabídnou tedy vysoce kvalitní výrobky z malé produkce. Všechny dárky pro celou rodinu tak nakoupíte na jednom místě, ať už se bude jednat o dobroty, módní oděvy, knihy, kosmetiku, diáře, módní doplňky nebo šperky.
 
Mezi stánky s luxusním zbožím budete moci potkat i moderátorku Lucii Šilhánovou, která tu bude prodávat u značky Fox in Trouble charitativní trička. Výtěžek půjde na projekt Nadace Terezy Maxové dětem – „Cesta z pekla“ (realizuje Dětské krizové centrum), který pomáhá sexuálně zneužívaným dětem.
 
Kromě toho je návštěvníky připraven bohatý kulturní program: Zastavit se v předvánočním shonu můžete na živých vystoupeních originálních umělců. V sobotu představí svou tvorbu písničkářka  Petra Göbelová. Nedělní odpoledne bude patřit mezinárodní formaci Groove Planet, kteří kombinují mnoho skvělých hudebních žánrů od acidjazzu, hip hopu, funku, drum n bassu, lounge chill-outu až po rock. Všechna živá vystoupení začínají v 16 hodin.
 
Pro maminky s dětmi jsou připraveny krásné pohádky v podání divadla Schubert. V sobotu od 11 hod. můžete držet palce Jeníčkovi a Mařence v Perníkové chaloupce. V neděli ve stejný čas prožijete příběh o pejskovi Flíčkovi a ve 13 hod. přijde opět na řadu Perníková Chaloupka.
 
Úplnou novinkou před koncem roku bude také přítomnost kartářky Jarmily Krestové. Do tajů své duše nebo dnů budoucích můžete nahlédnout každý den konání akce od 13 do 16 hod.
 
Vstup je zdarma a bez bariér. Boutique Market pořádají opět nezávislé módní značky LOVEMUSIC a PLAZMA LAB, které mají několikaleté zkušenosti s pořádáním desítek úspěšných akcí podporujících lokální prodejce a vytváření prostoru pro kulturní setkávání.
 
Otevírací doba:
So: 10:00 – 19:00
Ne: 10:00 – 19:00
 
Místo konání: Holešovice, Pražská tržnice, hala č. 13, Bubenské nábř. 306/13
 
Web: www.novetrhy.cz
Event: www.facebook.com/event
Fb: www.facebook.com/novetrhy


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.