Share |

The Blonds a Preciosa předvedli v New Yorku Křišťálový ráj

Blyštivý a divoký je „Křišťálový ráj“, do kterého zavedli The Blonds a Preciosa užaslé publikum newyorského týdne módy (New York Fashion Week). Nejskvostnější model celé kolekce nese víc než dvě desítky kilogramů křišťálu Preciosa. Křišťál nechybí ani na exotických zvířecích potiscích, které celé kolekci dominují.   
 
Naše vize ‚Křišťálového ráje‛ sestává z leopardích kompletů posetých blyštivými kameny a křišťálovými vodopády. K dosažení dokonalého výsledku jsme použili nejrůznější komponenty Preciosa ve všech možných velikostech a tvarech. Při tvorbě jednom z outfitů jsme se inspirovali samotným křišťálem a jeho ostrými hranami,” popisuje David Blond.
 
Preciosa Components, přední světový výrobce prémiového českého křišťálu, a avantgardní návrhářské duo The Blonds pracovali společně na avantgardní kolekci už pošesté v řadě.
 
Nejvýraznějším kouskem kolekce je model posetý tisíci našich kamenů. Jen na tento model návrháři použili třiadvacet kilo našeho křišťálu. Za celou dobu, co s The Blonds spolupracujeme, jsme něco podobného nedělali.  Byla to další výzva,‟ říká Karel Páral, ředitel rozvoje obchodu a marketingu Preciosa Components. „Těšíme se na podobně unikátní projekty. Nicméně tento prozatím, co se týče rozsahu použití křišťálu, nemá obdoby,‟ připomíná.
 
Jedinečné kousky z dílny The Blonds poseté českým křišťálem Preciosa s oblibou oblékají na jevišti největší světové hvězdy. Vystupovaly v nich například Jennifer Lopez, Britney Spears, Beyoncé, Gwen Stefani nebo Lady Gaga.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.