Share |

Bistro, kde se na číšníka nečeká

foto: PR

Bistro MY FOOD Holandská  je jedním z konceptů rostoucího řetězce MY FOOD. Je ojedinělé tím, že si zde jídlo neobjednáváte u číšníka, ale prostřednictvím tabletů, které jsou umístěny na všech stolech. Tento ojedinělý koncept dává možnost prezentovat složení i původ jednotlivých jídel. Navíc je možné si celé menu zobrazit nejen v českém, ale i anglickém jazyce. Bistro má moderní, svěží interiér, který láká k pohodovému posezení nejen u oběda, ale nově i k příjemnému zahájení dne kvalitní kávou a teplou snídaní.
 
V restauraci se vaří z prvotřídních surovin z české i mezinárodní kuchyně. Na jídelním lístku najdete například MY Greek burger se sýrem feta, olivovou tapenádou a hranolkami, hitem jsou steaky z vyzrálého hovězího masa. Z dezertů si drží první pozici silně návykový čokoládový dort s malinovým dipem. Menu se pravidelně mění podle sezóny.
 
Bistro inspiruje své hosty ke zkoušení nových jídel a kombinací, navíc je jeho součástí i malá prodejna potravin, kde si zákazníci mohou nakoupit různé pomazánky, saláty a bagety jejich vlastní výroby nebo kvalitní kváskové pečivo a další sortiment.
 
Na webu bistra www.myfoodmarket.cz najdete příběhy dodavatelů, fotky všech tří poboček, jídel i zaměstnanců.
 
Adresy jednotlivých poboček:
MY FOOD Holandská (bistro) – Holandská 5, Brno
MY FOOD Zvonařka (market s řeznictvím) – Zvonařka 5, Brno
MY FOOD Vaňkovka (deli store) – Ve Vaňkovce 1, Brno
 
www.myfoodmarket.cz
fcb my food market


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.