Share |

Bikeři na sjezdovce? Další ročník závodu Chinese Downhill už je tady!

foto: pořadatel akce

Již třetí sezónu budete moci ve Špindlu kromě lyžařů a snowboardistů spatřit také desítky bikerů řítících se obrovskou rychlostí po sjezdovce. Odehraje se tak v rámci zimního downhillového závodu na horských kolech, který pořádá legendární český biker Michal Maroši.
 
Pro velký úspěch předchozích dvou ročníků se letos Chinese Downhill vrací v rozšířené podobě se dvěma zastávkami. V Čechách se závod opět odehraje ve Špindlerově Mlýně, na Slovensku pak v Jasné na Chopku. Každá zastávka bude mít svého vítěze, ale jen jeden se stane králem Chinese Downhill Tour 2017. Titul celkového vítěze si odnese ten závodník, který pokoří obě zastávky s co nejlepším umístěním. Sečteno a podrženo: vyhraje ten, kdo nebrzdí!
 
Dvě stovky neohrožených bikerů se spustí najednou po červené sjezdovce ve Svatém Petru již v sobotu 25. února 2017. Ke startu závodu dojde po ukončení běžného provozu, kdy se sjezdovka otevře cyklistům. Chinese Downhill bude nezapomenutelným zážitkem nejen pro samotné jezdce, ale i pro diváky. „Vše se dá pozorovat přímo na sjezdovce z lyží anebo dole u restaurace Sv.Petr, kde je vidět celý spodní hank a cílový prostor s depem a vyhlášením závodníků. V tomto prostoru bude možnost sledovat i sestřihy z minulých ročníků na velkoplošné obrazovce, poslouchat DJ's, speakra a ochutnat lahodný hot shot od Jäger hostesek,“ dodává Michal Maroši.
 
Samotným závodem ale akce zdaleka nekončí. Večer po vyhlášení výsledků se v Restauraci Sv. Petr rozjede Jägermeister party, kde zahrají The Cork Brothers a Dj Fidla. Party odstartuje ve 20:00 a vstup na ní je zdarma.

  1. Harmonogram:

11.00 -14.30 potvrzení registrace, startovní čísla, skipasy, čipy
15.00 výjezd šestisedačkovou lanovkou Sv. Petr - Pláně
15.45 postupné uzavírání červené sjezdovky pro závod a řazení na start
16.10 start kvalifikační jízdy (200 závodníků hromadný sjezd)
16.20 nejrychlejších 100 závodníků přesun na lanovku
17.00 start závodu (100 závodníků hromadný sjezd)
17.30 vyhlášení výsledků v cíli závodu a celková výsledková listina
20:00 Jägermeister party: The Cork Brothers, Dj Fidla (Restaurace Sv. Petr)
Vstup na party zdarma!


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.