Share |

Benefice na podporu Sportovního klubu vozíčkářů Praha

foto: pořadatel akce

30.8. 2013 Benefice na podporu Sportovního klubu vozíčkářů Praha!
 
Koncerty Le Pneumatiq a Tofu Fighters & Soya Bitches
 
Akce na podporu lidí, kteří i přes svůj handicap dokáží žít naplno a jsou motivací pro každého zdravého člověka. Veškerý výtěžek z koncertu bude věnován na podporu Sportovního klubu vozíčkářů Praha, tak si přijďte užít koncert a podpořit věc která má smysl!
 
Sbírkový účet: 2600062191/2010
 
30.8.2013 od 19,00 hodin
Koupaliště Džbán, Na Džbánu, Praha 6 – Divoká Šárka
 
Více info: https://www.facebook.com/KoupalisteDzban
Facebook: https://www.facebook.com/events/1402570869960001/
 
Koupaliště Džbán vás v pátek 30.8. zve na “Benefiční  koncert na podporu Sportovního klubu vozíčkářů Praha”. Na benefici vystoupí kapely Le pneumatiq a Tofu Fighters & Soya Bitches
 
Prostě večírek u vody s výbornou muzikou , pivkem a dobrým pocitem, že jste udělali něco pro dobrou věc ! Veškerý výtěžěk z koncertu bude věnován Sportovnímu klubu vozíčkářů.
 
Skupina LE PNEUMATIQ je považována za jednu z nejvíce zábavných a energických elektronických kapel v České republice - do roku 2013 vstupuje se zásadní změnou, která přináší  ještě větší oživení a kvalitu jak jejich koncertů, tak i studiové tvorby. Le Pneumatiq tvoří zakladatel a producent DJ Howska (programming), zpěvačka Miss Blueberry aka Borůvka (ex-Rapmasters), bubeník Army(drums)  a od začátku letošního roku řady LE PNEUMATIQ  doplnili  MC TURNER a kytarista Miller Harrison, sympatičtí rodáci z amerického Tennessee.
 
MC TURNER, který je v Čechách známý jako jeden z nejlepších drum`n`bassových MC`s! Kromě neskutečné muzikálnosti a multiinstrumentálnosti se ukazuje i jako skvělý textař, který běžně napíše text k novému songu během “cigárpauzy” ostatních členů kapely. Dalším plusem je jeho kouzelná čeština, kterou si dokáže získat na svou stranu takřka každého...
 
S nově nabytou energií a tvůrčí silou tak přichází několik novinek, které posouvají LE PNEUMATIQ zase o krok dále. Při koncertech “nových” LE PNEUMATIQ hrají větší roli živé nástroje, což dodá vystoupením masivnější energii a pódiovou show.
 
http://www.lepneumatiq.com/cz/

Tofu Fighters & Soya Bitchesje alterego projektu Sci.fi.psi. Na rozdíl od svého původního projektu Tofu Fighters & Soya Bitches nepracují s původními elektronickými skladbami ale, jak sami říkají: "Využívají toho, co už někdo udělal a drze to po něm předělávají a upravují." Působí na labelu Sushi breakz a ve své tvorbě kombinují prvky dýdžejingu s dokonale propracovaným live jamem. Dalo by se říci, že rozvíjejí princip "Pimp my Hit“.
https://www.facebook.com/TofuF.SoyaB.Kerob.Kedar.SciFiDJs
 
Sportovní klub vozíčkářů Prahasdružuje šest oddílů, kde se provozují tyto sporty: florbal, lyžování, potápění, stolní tenis, orientační závod a outdoorové sporty.
činnost klubu se soustředí převážně na pořádání sportovních akcí pro členy klubu a jejich rodiny a pro další účastníky z řad imobilních i mobilních občanů. Vytváření podmínek pro své členy a jejich příznivce, aby se mohli zúčastňovat domácích i zahraničních sportovních akcí, které pořádají jiné organizace. Seznamování nových vozíčkářů se sportem. Účast a důstojná reprezentace SKV či České republiky na sportovních soutěžích – lokálních, vrcholových, mezinárodních.
http://www.skvpraha.org/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.