Share |

Belgičtí Goose zahrají v březnu v Roxy

Foto: Boy Kortekaas

2. března 2013 se vrátí do České Republiky belgická dance-rocková kapela Goose. Kapela zahraje v pražském klubu Roxy. Vstupenky jsou k dispozici v předprodejní síti Ticketpro a v klubu Roxy za 490,- Kč.

Goose vystoupí v České Republice již podruhé. Koncertní premiéru měli Goose v roce 2011 na Open Air Festivalu v Panenském Týnci.

Belgická čtyřčlenná kapela Goose začala společně zkoušet v roce 2000. Goose ve složení Mickael Karkousse, Dave Martijn, Tom Coghe a Bert Libeert se postupně propracovali až k debutové desce “Bring It On”, která vyšla v roce 2006. Následovala alba Synrise z roku 2010 a aktualní Control Control Control z roku 2012.

Goose patří k nejznámějším “kontinentálním” dance-rockovým kapelám, jejich hudbu si oblíbili nejen evropští fanoušci, ale také producenti velkých herních hitů, filmových spotů i televizních seriálů.

Jejich první živé vystoupení v České republice si na Open Air Festivalu v Panenském Týnci v roce 2011 nenechala ujít řada hudebních fanoušků a jejich koncert patřil ke špičce hudební produkce.

Goose jsou:

Mickael Karkousse
Dave Martijn
Tom Coghe
Bert Libeert

Alba:

Bring It On, 2006
Synrise, 2010
Control Control Control, 2012

Koncert pořádá agentura 10:15 Entertainment www.1015.cz

www.goosemusic.com

www.roxy.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.