Share |

BELFIATO QUINTET in-store koncert bude 11.září

foto: pořadatel akce

V pondělí 11. září od 16 hodin uspořádá rozhlasová stanice Classic Praha, hudební vydavatelství Supraphon a hudební prodejna Supraphon Musicpoint speciální in-store koncert, na kterém vystoupí oceňovaný soubor Belfiato Quintet.
 
Koncert bude pro všechny zájemce zdarma. Belfiato Quintet tu navíc v předpremiéře představí svůj nový klip On The Edge Of The Forest, který o prázdninách natočil se svým tvůrčím týmem režisér Tomáš Hájek. Ten následně bude druhý den k vidění v premiéře na našem webu,uvádí Martina Klausová, ředitelka rádia Classic Praha, která bude spolu s oblíbeným moderátorem rádia, Markem Šulcem, celou akcí provázet. Zároveň zde rádio Classic Praha představí svá nová trička a tašky ke své podzimní kampani #klasikajinak, které budou v hudební prodejně Supraphon Musicpoint k zakoupení. „Propojení s rádiem Classic Praha si ceníme již několik let. Byli jsme tedy z dalšího společného počinu nadšení a jsme rádi, že můžeme pomoci i skvělému mladému hudebnímu uskupení Belfiato Quintet,“ říká Vladan Drvota, PR manažer hudební společnosti Supraphon.
 
V pondělí 11. září 2017 se mohou milovníci klasické hudby těšit na ukázky z debutového alba Janáček, Foerster & Haas: Hudba pro dechové nástroje souboru Belfiato Quintet. Již od 16:00 hodin přednesou v prostorách prodejny Supraphon Musicpoint (na Jungmannově náměstí 17 v Praze 1) skladby Antonína Rejchy nebo Pavla Haase. Příznivci rozhlasové stanice Classic Praha a fanoušci vážné hudby se navíc nyní budou moci svým vytříbeným vkusem pochlubit i na tričkách a plátěných taškách s logem stanice, které budou k zakoupení v prodejně Supraphon Musicpoint. K dostání budou trička a tašky s hashtagy #rusalka, #kecal a #klasikajinak ke stejnojmenné podzimní kampani rádia Classic Praha.
 
A právě tato trička obléknou i členové Belfiato Quintet na svém mimořádném vystoupení. Návštěvníci mají již nyní jedinečnou příležitost si CD koupit za zvýhodněnou cenu na portále www.supraphonline.cz a nechat si je přímo na místě podepsat od interpretů.
 
Soubor zde také v předpremiéře představí svůj zbrusu nový videoklip ke skladbě On The Edge Of The Forest na skladbu Pavla Haase  Op. 10, 1. Preludio. Andante, ma vivace. Vznikl o prázdninách ve spolupráci s tvůrčím týmem režiséra Tomáše Hájka - Lenkou Hájek Kristiánovou a Tomášem Hejzlarem. Premiéra videoklipu pak proběhne 12. září v 11:00 hodin na webových stránkách www.classicpraha.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.