Share |

Bastille přichystali reedici úspěšného debutového alba nazvanou "All This Bad Blood"

foto: pořadatel akce

Britská indiepopová kapela Bastille je jedním z největších objevů tohoto roku. Hity jako “Pompeii“, “Laura Palmer“ nebo nedávný singl “Things We Lost In The Fire“ kapelu katapultovaly mezi nejúspěšnější nováčky, díky kterým i jejich debutová deska “Bad Blood“ zabodovala snad ve všech zásadních evropských hitparádách…

Bastille, jehož vůdčí osobností je charismatický zpěvák Dam Smith, se již v první polovině listopadu vydali na evropské turné, které se bohudík nevyhne ani České republice. Kapela u nás měla vystoupit už 20. listopadu, ale koncert byl nakonec přesunut a uskuteční se v pražském klubu SaSaZu18. března 2014. Čtyřčlenná skupina zkrátí fanouškům čekání reedicí svého letošního debutu, na který zařazuje mnoho nového materiálu…

Komplet nazvaný “All This Bad Blood“ obsahuje nejen původní verzi desky čítající dvanáct skladeb, ale i druhý disk s třinácti novými skladbami. Z nich kapela vybralajako singl píseň “Of The Night“, která se už pomalu zabydluje v rotacích českých rádií!

I když jsou Bastille známí především svými temně laděnými songy, novinka “Of The Night“ je tak trochu čestnou výjimkou. Melodie a text songu totiž spojují dva obrovské hity z 90. let minulého století, kdy hitparády ovládal evropský dancefloor. Jde o pecku “Rhythm Is A Dancer“ legendárních Snap! a úplně první hit italského projektu Corona s názvem “The Rhythm Of The Night“. Milovníky morbidních klipů jistě potěší i vizuál k novince “Of The Night“, kde se to přímo hemží zpívajícími mrtvolami. Určitě jde o doposud nejlepší video, co kapela natočila!

Bastille se vrací v plné polní! Dnes vychází vytuněná reedice jejich debutové desky a navíc se již nezadržitelně blíží jejich první koncert v Praze.
 
Bastille - Of The Night - YouTube
http://www.bastillebastille.com
http://www.facebook.com/bastilleuk
https://itun.es/cz/3ZqxR
http://www.deezer.com/album/7113653
Více o pražském koncertu - http://on.fb.me/17OqPyb
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.