Share |

Bassnectar přijede poprvé do Prahy, 6.9. vystoupí v Roxy

repro k akci

Americký umělec, DJ a producent elektronické hudby a dubstepu, Bassnectar, přijede do Prahy letos na podzim – a bude to pro něj premiérové vystoupení před českými fanoušky. Vystoupení je součástí nového Vava Voom Tour 2012. Bassnectar vystoupí v pražském klubu Roxy 6. září.

Pod uměleckým pseudonymem Bassnectar se ve skutečnosti skrývá kalifornský chlapík Lorin Ashton (34). Pochází se San José a je dobře znám hlavně pro svá živá vystoupení, která skýtají nezvyklé světelné shows dobře ladící s elektronickými souzvuky jeho hudby.

Bassnectar není v hudebním světě žádným nováčkem: během své přes deset let dlouhé kariéry vydal již devět studiových alb (Vava Voom je nejnovějším albem), čtyři EP a spoustu singlů. Často vystupuje se známými kolegy, jako jsou např. Lupe Fiasco, Gogol Bordello, DJ Z-trip, Prefuse 73, Ellie Goulding nebo třeba Nelly Furtado. Všechna jeho vystoupení z předešlého turné v r. 2011 byla beznadějně vyprodaná. Bassnectar je také známý svojí neutuchající snahou vylepšit svět a bojovat proti různým formám cenzury: nadšeně podporuje svobodu slova, svobodný a nekontrolovaný internet, veřejné vzdělávání a často také věnuje určité procento ze zisků svých koncertů charitám.

BASSNECTAR (USA)
Čtvrtek 6.9. 2012
ROXY, Praha
Otevřeno od 20:00, Show začíná v 21:00.

Vstupenky jsou dostupné v sítích Ticketpro a online na Ticketpro.cz

Cena vstupenek (vč. DPH): 395.- Kč
(Ticketingové, bankovní či poštovní poplatky mohou navýšit konečnou cenu vstupenek.)

Oficiální webové stránky interpreta: http://www.bassnectar.net/

Facebook event link: https://www.facebook.com/events/449668878385070/

Oficiální web promotéra: http://www.fource.cz

Homepage ROXY: http://roxy.cz
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.