Share |

Barevnými hodinkami proti šedi

foto Didogo

TooLate – Radost barev
Přeměňte fádní zimu v teplé léto s těmito hravými barevnými hodinkami! Speciální nabídka - 2 za cenu 1 pro letošní Vánoce!
Podívejte se na tyto hodinky! Tyto hravé, barevné, vodotěsné hodinky jsou hitem na celém světě a nyní přišly i do České Republiky! Tato značka se může pochlubit s více než 2 miliony prodaných kusů na celém světě a dokonce i prezentací v obchodě MOMA v New Yorku.
Too Late hodinky, jakožto krásný náramek, přicházejí v různých barvách a vzorech. Jsou vyrobeny z nových materiálů, především křemíku, který je ideální i pro alergiky, jsou měkké, příjemné na ruce a skvěle vypadající. Hodinky jsou digitální, ukazují čas a datum. Jsou také odolné proti nárazům, proti poškrábání, vodě odolné a navrženy tak, aby se adaptovaly pro každodenní životní styl.
 
Hodinky váží pouze 15 gramů, jsou ideální pro plavání, potápění či jakýkoliv jiný sport nebo cvičení v posilovně. Přicházejí v široké škále čerstvých a jasných barev. Chcete-li potěšit své milé na Vánoce, kupte jedny hodinky a druhé dostanete zdarma, toto nabízíme u vybraných modelů:
 
Aurora Edition - Rozsvítí noc a barevně rozzáří den!
- 3 barvy (bílá, zelená, světle modrá)
Hodinky, které svítí ve tmě, buďte originální. Ideální na párty, či do klubu, definitivně upoutáte pozornost a zapůsobíte na své přátele.
 
ACD kolekce
- 5 zářících neonových barev (žlutá, fialová, oranžová, zelená, růžová)
Nová řada Too Late ACD se dodává v 5 jasných neonových barvách. Buďte styloví, jak ve škole, tak v kanceláři, tyto hodinky ovládají celý moderní svět.
 
Hodinky se prodávají za cenu 490 korun na http://didogo.cz/watches/toolate-watches-1.html


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.