Share |

Mistura: Sofistikované hodinky z přírody

foto Mistura

Lidé v minulosti dělali celou řadu věcí v souladu s tím, jak se chová slunce a měsíc. Použití měsíčního načasování k vytvoření super originálních dřevěných hodinek využila i značka Mistura. Společnost didogo.cz představuje tyto naprosto jedinečné hodinky, které spojují přírodu s dnešní moderní dobou.
Tyto jedinečné a exotické hodinky jsou konfigurovány podle specifických požadavků našich zákazníků, od bílých kožených řemínků po bambusový ciferník, od nápadných růžových ručiček po jemné tóny pouzder, nabízíme výběr pro každého.
Motto Mistury je "jak příroda chtěla ..." proto veškeré naše umělecké návrhy vycházejí ze souladu s přírodou. Je to kombinace módy a umění, což dělá tyto dřevěné hodinky něčím opravdu exotickým a výjimečným. Příkladem je kolekce Santa Elena, kde jsou do jednotlivých modelů vkomponovány pravé barevné kvítky z amazonského pralesa. Jedná se o využití inspirace z čisté přírody, která nám umožní transformovat naše dřevěné hodinky do exotických mistrovských děl.
 
Jedny z nejoblíbenějších kolekcí jsou:
Versata: Tyto kulatě orámované náramkové hodiny jsou ozdobeny kovovými nýtky v ciferníku, originální dřevěnou sponou, čísly vytesanými do číselníku a úchvatnou texturou kůže, připomínající krokodýlí kůži, který by každý správný Dundee fanoušek dokázal rozpoznat. Působivým kouskem je právě model Dark & Bianco.

Ferro: Tato široká obdélníková kráska je k dispozici v 10ti nejrůznějších barvách, s různými typy pouzder, například bambus, eben, amarant či ořech. Elegancí září například model Dark & Bianco či působivý kousek Red & Dark a v neposlední řadě naprostá hvězda model PAP White ( kombinace papíru, hliníku a plastu).
Pellicano: Neuvěřitelně osobitý tvar ciferníku, přes kvalitní minerální sklíčko pak můžete sledovat tři neúnavné ručičky japonského quartzového strojku. Pásek z kvalitní pravé kůže pak toto všechno bude poctivě držet na Vašem stylovém zápěstí.
Vánoce jsou tu již za pár dní, tak neváhejte a pořiďte si tuto kvalitní ozdůbku pro sebe a samozřejmě také pro ty vaše nejbližší. Kompletní kolekci naleznete na www.didogo.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.