Share |

Astronautalis a Bleubird vystoupí na Full Moon party ve Flédě

foto Fléda

Nová sezona klubu Fléda a nová éra hudebního magazínu Full Moon oslaví společný start. Ve středu 1. února vystoupí americký rapper Astronautalis a kolega Bleubird a ve stejný den vyjde nové, jednadvacáté číslo časopisu Full Moon: v novém originálním kabátku a s výhledem samých životních jistot a pozitiv. Budou soutěže, DJ, spousta drinků a afterparty a samozřejmě, jak je u Andyho Bothwella zvykem, parádní koncert.

Astronautalis právě vydal novou velkou desku This Is Our Science. V České republice je pečený vařený, ale 1. února se uskuteční jeho první české vystoupení na prknech velkého klubu – tomu, jak se s tím popasuje, bude přihlížet i jeho velký fanoušek, hudební časopis Full Moon.

Astronautalis je na aktuálním turné s  americkým raperem Bleubirdem, který v Brně i v Praze už hrál: dobří holubi se tedy vracejí i letos. Lístky jsou v prodeji od 120 Kč, na místě bude vstupné za 200 Kč.

V obchodě Indies a na baru Flédy lze rovněž zakoupit speciální lístky „2v1“ za 250 Kč, které vám umožní vstup nejen na Full Moon party, ale i na akci Enfilade s Obstacles (DK), která proběhne den před Full Moon.

Sledujte web Full Moonu a Flédy kvůli soutěžím a dalším informacím.

Více informací na:

http://www.fullmoonmagazine.cz/

http://fleda.cz/

http://www.facebook.com/events/325433087467675

Full Moon Release Party
Místo: klub Fléda, Štefánikova 24, Brno
Datum: 1. 2. 2012
Start: 20:00 hod.
Vstupné: 150 Kč (předprodej) / 200 Kč (na místě)
Vystoupí: Astronautalis (USA), Bleubird (USA)


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.