Share |

Asistenti na doma, do dílny i na výlety

foto: Sencor

S prázdninami přichází období dovolených, výletů a stanování. S dovolenou se často pojí i práce doma nebo na chalupě. Díky příslušenství značky Sencor si poradíte jak s tmou, tak s vybitým telefonem či zašpiněným objektivem fotoaparátu.
 
Buďte připravení na jakoukoliv situaci, kdy nebudete mít dostatek světla. Díky víceúčelové svítilně Sencor SLL 83 budete mít nouzové osvětlení při rodinném grilování v přírodě, ale i v případě, kdy vám vlivem letní bouřky vypadne proud. Svítilna je na čtyři baterky typu AAA a vydrží svítit až 20 hodin. V jedné svítilně získáte ani ne 600 gramů vážícího parťáka na kempování, pomocníka do dílny a zachránce do domácnosti
 
Stanování
Ploché dno svítilny vám umožní postavit ji na zem, stůl nebo jiný rovný povrch. Za háček ji však můžete zavěsit i na větev či na konstrukci stanu. A díky otočné hlavici si s ní můžete posvítit i do méně přístupných prostor a dohlédnout tak „až za roh“.
 
V práci
Kvalitní plasty a gumy, ze kterých je vyrobené tělo svítilny zaručuje její odolnost. Je odolná proti pádům z výšky až jednoho metru. Víceúčelová speciálně navržená 3wattová LED svítilna poskytuje velmi silný světelný paprsek a vysokou světelnost. Využít ji můžete ať jste kdekoli. Doporučená cena 249 Kč.
 
Svítilna je skvělým pomocníkem, avšak pravou rukou mnohých z nás stále zůstává mobilní telefon. USB sada Sencor SCO 515 obsahuje síťovou nabíječku a autonabíječku. Doma si s ní můžete nabít mobil a v autě vám může napájet GPS navigaci.
 
Nabíjení ze sítě můžete využít doma, v práci i na cestách v hotelu. Nabíječka má USB 2.0 A/M kabel. Co se týče nabíječky do auta ta může lišit počtem USB konektorů – ten udává, kolik zařízení současně můžete nabíjet. Běžně se můžete setkat s 1, 2 či 3 výstupy. V tomto případě se Sencor drží hesla, že méně je někdy více. Jak síťová nabíječka, tak i autonabíječka mají jeden výstup. Doporučená cena 299 Kč.
 
Na závěr malá vychytávka. Při cestování se nejednou umažete, a to nejenom vy, ale i vaše spotřebiče. Pomocníkem vám může být čistící sada SCL 2200, která obsahuje čistící roztok, utěrku z mikrovlákna, čistící štěteček a textilní pouzdro. Očistit s ní můžete mobil, notebook, fotoaparát atd. Dostupný za cenu 149 Kč.

Další informace o výrobcích najdou zákazníci na stránkách http://www.sencor.cz/produkty


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.