Share |

Mějte pod kontrolou nejen tlak, ale i EKG

foto: veroval.cz

Chcete předcházet nemocím a mít své zdraví pravidelně pod kontrolou? Sázkou na jistotu je novinka společnosti HARTMANN – RICO – unikátní tlakoměr s možností domácího měření EKG.

Vysoký krevní tlak, nepravidelný srdeční tep a fibrilace síní – právě tyto tři faktory jsou zodpovědné za infarkt a mozkovou mrtvici. Fibrilace síní navíc může trvat jen omezenou dobu, vymizet a následně se objevit znovu. Čím vyšší je věk osoby, tím je pravděpodobnější, že trpí fibrilací síní. Pomocí mobilního kombinovaného přístroje Veroval® Tlakoměr s EKG je nyní možné takové riziko včas rozpoznat.
 
Pohodlné měření tlaku i EKG v jednom
Jedinečný přístroj Veroval® Tlakoměr s EKG je plně automatický a po každém měření vám poskytne jednoduchou analýzu naměřených hodnot pomocí srozumitelných ikon a systému semaforu. Mobilní funkce EKG rozpozná například fibrilaci síní a zajistí záznam srdečního rytmu ve 30 sekundách kdykoli a kdekoli. Slouží také k rozpoznávání poruch srdečního rytmu. Křivku EKG, dostupnou v aplikaci Medi.connect, může pacient následně poskytnout svému lékaři, který na jejím základě stanoví efektivní léčbu.

Veroval® Tlakoměr s EKG lze zakoupit v lékárnách, prodejnách zdravotnických potřeba a na internetu za doporučenou cenu 5 499 Kč. Více info na www.veroval.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.