Share |

ArtWayFest představí umělce ze zemí visegradské čtyřky

foto: pořadatel akce

ArtWayFest je multižánrový festival, který proběhne ve dnech 12. – 14. září 2014 v multifunkčním prostoru Radlická v Praze (Za Ženskými domovy 125/5) a představí umělce a umělecké skupiny ze zemí visegradské čtyřky. Festivalový program zahrnuje výběr z toho nejzajímavějšího ze současného mladého středoevropského umění.
 
Tři dny babího léta budou vyplněny mixem uměleckých druhů a žánrů. Každý den na vás budou čekat divadelní představení, taneční performance i filmové projekce. Večer atmosféra vyvrcholí strhujícími koncerty s následnou DJs afterparty. Ani v přestávkách nepřijdou milovníci umění zkrátka, protože celý prostor Radlické bude naplněn díly mladých výtvarníků a designérů.
 
Těšit se můžete například na Kill The Dandies!, Angela Gaber Trio, Sylwestera Stabryłu, Zuzanu Mariánkovou, NEKROteatro, Krisztiana Palócze, Kalle, The Ills, Lenu Galovičovou, Divadlo TUŠ, Anniversary In June a mnoho dalších.
 
Všechny, které zmůže nabitý program, určitě znovu na nohy postaví chillout zóna, kde najdete exotické drinky i nealkoholické nápoje včetně netradičních čajů, něco malého na zub i velkého na zahnání hladu.
 
ArtWayFest je pilotním projektem mladých nadšenců z ArtWayo.s., kteří chtějí pražským festivalem položit základy pro budování a rozvíjení kontaktů mezi umělci ve středoevropském regionu a zároveň odstartovat sérii festivalů, která bude pokračovat dalšími ročníky na Slovensku, v Polsku a Maďarsku. Projekt tak velkorysých rozměrů bylo možné zrealizovat mimo jiné i díky podpoře Visegradského fondu.
 
Přijďte si užít unikátní atmosféru ArtWayFestu a podpořte i vy život umění v srdci Evropy, protože „Art Way is the only way“!
 
Přesný program bude zveřejněn v průběhu srpna, pro více informací sledujte www.artwayfest.eu nebo www.facebook.com/ArtWayFest.
 
Vstupenky na festival si budete moct zakoupit v předprodeji přes TicketOn nebo v rámci Benefity, případně rezervovat mailem na rezervace@artway.cz.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.