Share |

Anketa Žebřík ohlásila nominace

foto: Petr Tibi / Vypsaná Fixa

Tomáš Klus, Ewa Farna, David Stypka, Divokej Bill, Mydy Rabycad, Dymytry, Kryštof, Vypsaná fixa, Imodium, Škwor, Slza, Support Lesbiens, Michal Hrůza, Lenny, Barbora Poláková, Dan Bárta, David Koller, Marpo, Aneta Langerová, Anna K., Žofie Dařbujánová, Guidi, Honza Křížek, Mirai a Pokáč – ti všichni se prosadili do nominací cen Žebřík. Rozhodovali o tom hudební fanoušci na webu www.anketazebrik.cz.
 
Nominacím cen Žebřík, které letos slaví 25 let existence, vévodí Tomáš Klus. Fanoušci mu přisoudili hned pět šancí na úspěch – v kategoriích Zpěvák, Skladba, Videoklip, Album a Akce roku. Tři nominace mají Ewa Farna či Divokej Bill, ale také debutant David Stypka nebo skupina Mydy Rabycad, když počítáme i účast Žofie Dařbujánové mezi Zpěvačkami roku.
 
Slavnostní vyhlášení Žebříku se uskuteční v pátek 9. března od 19 hodin v plzeňském DEPU2015. Tři nejlepší umělci v každé kategorii získají originální sošky z dílny renomovaného sochaře Václava Česáka. Moderátory šestihodinové show budou Tomáš Hanák a Jitka Schneiderová. Koncertně se představí Olympic, Michal Hrůza, Lenny, Wohnout, Honza Křížek a další. Po skončení následuje after party s hvězdami Žebříku až do ranních hodin.
 
Organizátorem je magazín iREPORT. Díky spolupráci se serverem Samosebou.cz se Žebřík opět zapojí do třídění odpadu. Dalšími partnery jsou Jägermeister, Gambrinus, Česká pojišťovna, Ochranný svaz autorský, PMDP, Vodárna Plzeň. Spoluorganizátorem je město Plzeň a Plzeňský kraj. Záštitu nad akcí převzal primátor Plzně Martin Zrzavecký.
 
Předprodej vstupenek za 390 Kč a VIP passů v ceně 990 Kč zajišťují: TicketstreamPlzeňská vstupenkaTicketliveTicketproTicketportal.
 
Záznam slavnostního vyhlášení odvysílá Prima Cool v neděli 18. března po 21.30 hod.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.