Share |

Anketa o módě a stylu: Veronika z obchodu Aristokrat Vintage

foto Aristokrat

Máme rádi sekáče, vintage věci a patinu. Proto rádi dáváme anketní štafetu tentokrát do ruky Veronice, která má na Letné obchod s věcmi, které mají příběh.

 

 

Vaše definice módy a stylu?

Móda je pro mě něco, co se takzvaně "nosí", co je "in" a nebo kdy v historii bylo. Styl vnímám jako mnohem širší pojem, protože existuje spousta stylů ve všech odvětvích - v hudbě, v tanci, v architetuře, designu, módě... Dneska už existuje ve všem tolik stylů, že jsem z toho kolikrát jelen. Ale právě to mě baví, když si každý najde nebo vytvoří ten svůj specifický styl, ať už v jakékoli oblasti.

 

Co máte nejraději na své práci? 

Lovení nebo rozbalování těch starých kousků, které znovu ožívají. 

 

Jak si dobíjíte baterky? 

Především tancem, ideálně v ohromném a starém sále, ale také "domácím tancem" s mým synem a pro mého syna, protože to prostě miluje. Potom nekonečným sprchováním, ve sprše mě vždy napadají nejlepší nápady, nechávám vyplavat a popřípadě odplavat nejrůznější myšlenky. A pak je toho ještě spousta - sledování filmů a seriálů v posteli, skládání origami, pozorování oblohy na venkově, listování časopisy o bydlení a designu, les, potok a mohla bych ještě dlouze pokračovat.

 

Co vás zaručeně potěší? 

Je to klišé, ale smích mého syna a jeho nefalšovaná radost ze světa, láhev dobrého vína, kozí sýr, květiny, a také třeba situace, kdy mi v obchodě visí něco dlouho, a mě už to štve, a v zápětí se objeví někdo na koho to muselo počkat, protože mu to padne jako ulité, to mám ráda.

 

Co děláte proti šedi?

Poslední dobou se lecčemu učím od mého 15měsíčního syna. Třeba když jdeme do parku a pro něho je nejzajímavější věc na světě stéblo trávy. Když se s takovým přístupem koukám kolem sebe, žádná šeď nemůže existovat, protože všechno na světě je vlastně něčím zajímavé a krásné.

 

 

web: http://www.aristokrat-vintage.cz/

facebook: https://www.facebook.com/pages/Aristokrat-Vintage/115342438629306

 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.