Share |

Anketa o módě a stylu: SÍTODÍLNA

foto: Marek Mikulec, Jan Burnotte

Příběh sítotiskové dílny začal v roce 2012 ve zlínské cihlové garáži, kde Marek Mikulec natiskl první trička fasádní barvou. V tom samém okamžiku založil Jan Burnotte svou oděvní značku. Ze zájmu se stala vášeň a poslání a nyní v SÍTODÍLNĚ nabízíme zakázkový potisk textilu české výroby a původu. K sítotisku jsme přidali i šití vlastního oblečení.
 
Marek a Jan podporují mladé oděvní značky a jejich vlastní návrhy, drobné soukromé projekty, ale nebojíme se žádné výzvy a tiskneme i v řádech stovek a tisíců kusů. Každá pozvánka, poster, taška, triko či mikina projde náročným procesem ručního potisku a zažehlení. 
 
Tisknou vodou ředitelnými barvami, tisk je tedy velmi šetrný a ekologický. Možný je i tisk barvami s certifikátem Soil Association.
 
Vaše definice módy a stylu?
Marek: Čistota a jedinečnost.
Jan:   Minimalismus s přesnými ale nenápadnými detaily.
 
Co máte nejraději na své práci?
Oba: Rádi se seznamujeme s kreativními značkami a lidmi, kteří jsou našimi zákazníky. Těší nás vidět do zákulisí projektů a zákazníkova radost při přebírání námi vyrobených triček.

 
Jak si dobíjíte baterky?
Marek: Jelikož moje vzdělání a specializace jde úplně jiným směrem, dobíjím je právě prací v SÍTODÍLNĚ.  
Jan:    Jeden den v týdnu se vypnu do offline módu. Vypnu mobil a pc a celý den trávím s přáteli, sportuju nebo dělám manuální práce.
 
Co děláte proti šedi?
Oba: Snažíme se pozvednout kvalitu produktů malých módních brandů, ty naše jsou dostupné, kvalitní a originální. A navíc s důrazem na životní prostředí.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.