Share |

Anketa o módě a stylu: S Evou Klabalovou, designérkou obuvi a módních doplňků

foto: archiv Evy Klabalové

Eva je designérkou obuvi a módních doplňků. Inspiraci hledá v každodenním životě a situacích kolem ní. Miluje cestování, poznávání odlišných kultur a poznávání nových lidí, kteří ji velmi ovlivňují a posouvají kupředu. Design samotný je pro Evu cestou, jak překonat zklamání nebo si ještě více užít štěstí. Během jejího studia absolvovala stáže v Polsku, Turecku, Lotyšsku a Izraeli, kde získala velké množství životních zkušeností. Nedávno se zúčastnila prestižní soutěže MUUSE x Vogue Talents Young Vision Accessories Award 2014. Její atypické boty si oblíbila módní redaktorka jednoho z nejprestižnějších světových magazínů, časopisu Vogue. Zeptali jsme se Evy, co si myslí o módě a stylu a jak ona sama bojuje proti šedi běžných dnů...
 
Vaše definice módy a stylu?
Móda je pomíjivou a konzumní záležitostí. Styl je něco, co máš. Pro mě je to umění nosit a kombinovat to, co se mi líbí a v čem se cítím dobře.
 
Co máte nejraději na své práci?
Miluji ten moment, kdy vidím, že se mi pod rukama můj nápad probouzí k životu a stává se reálným :-). Nejlepší satisfakcí jsou pozitivní ohlasy na mou práci. To mě nakopává.
 
Jak si dobíjíte baterky?
Jednoznačně černou kávou, čokoládou, cestováním a poznáváním nových zajímavých lidí a míst.
 
Co vás zaručeně potěší?
Jsou to maličkosti každého dne, ale hlavně to, že můžu udělat šťastným někoho já. Vidět úsměv na jeho tváři. :-) To mě zahřeje u srdce nejvíc!
 
Co děláte proti šedi?
Šeď u mě nemá místo. Stačí si udržet optimismus, úsměv na tváři, být spontánní a jít do všeho naplno.
 
http://www.virtualshoemuseum.com/eva-klabalova
http://www.utb.cz/photo_full/eva-klabalova


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.