Share |

Anketa o módě a stylu: Fotografka Karolína Holubová

Karolína je dcera herečky Evy Holubové. Žije střídavě v Londýně a v Praze, fotí hlavně módu, a to v Británii i u nás. 
 
 
Tvá definice módy a stylu?
Uf, komplikovanější a obsáhlejší otázka než se zdá... 
Božský YSL říkal, že móda je pomíjivá a styl věčný... já si myslím, že jak móda, tak i styl je pomíjivý,  protože co vlastně pomíjivé není... ha.
 
Co máš nejraději na své práci?
Nejvíc to, že skrze svou práci mohu poznávat sama sebe. Že jsem se rozhodla dělat to, co mě naplňuje. Že je moje práce založená na nekonečném obohacování se inspirací.
 
Jak si dobíjíš baterky?
Častokrát prací nebo vymýšlením nových projektů, inspirací. Sportem! Jízda autem!  Já strašně ráda řídím... Poslech hudby ať už vážné, či populární.  Dobrým filmem. A pak taky strašně ráda chodím na procházky, výstavy umění a do divadla. Potravu pro hlavu hledám hodně často v literatuře.
 
Co tě zaručeně potěší?
Lidská pospolitost, krásné světlo a zajímavé stíny, preciznost, dobrá společnost nápad na nový projekt.
 
Tvůj tip, co dělat proti šedi?
Domnívám se, že by se lidé měli přestat bát být sami sebou. Nejcennější je podle mě pravost. Být upřímný jak k sobě, tak k okolí. Móda a styl nám mohou leccos dát ale důležitější než hadry, věci, doplňky je charakter. Laskavost! Vážit si lidí pro to, jací jsou, nikoliv pro to, co nosí, nebrat to jako klišé ale opravdu se tím řídit. 
Mně teď ve světě, kde začala být „módní“ politická nekorektnost, chybí sofistikovanost a kultivovanost... Jestli mi teď přijde něco proti šedi... tak právě tohle!
 

instagram: holu_ka, karolina_holubova

web: www.karolinaholubova.com

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.