Share |

All Time Low v Praze nakonec vystoupí podle plánu

foto: pořadatel

Americká pop-punková skupina All Time Low, jejíž pražský koncert je naplánový na 31.8., se rozhodla nemávnout nad svými fanoušky rukou a nenechat je svému osudu ve chvíli, kdy původní promotér koncertu oznámil, že krachuje.

Za společného úsilí kapely a Paláce Akropolis se podařilo tento koncert zachránit, což mohou dnes s radostí oznámit jak stovkám svých příznivců, kteří vstupenku již mají, tak i těm, kteří s nákupem váhali.

„Koncert proběhne beze změn, v původně ohlášeném čase i rozsahu, plně v naší režii“ potvrdil za Art Frame z Paláce Akropolis Lubomír Schmidtmajer a dodává, že všechny zakoupené vstupenky zůstavají v platnosti.

„Mohu potvrdit, že se koncert uskuteční, stejně jako to, že společnost Punx Not Dead se na přípravách nadále nepodílí.“ sdělil za původního promotéra Borek Jiřík.

Večer zahájí deset minut před osmou brněnská skupina We On The Moon.

Hlavní hvězdy večera All Time Low, kteří do Prahy přijedou rovnou ze společných koncertů s Angels & Airwaves a Green Day, odstartují jejich vyhlášenou energickou show v půl deváté.

Klub bude otevřen od devatenácti hodin.

Posledních pár desítek vstupenek je k dostání v kavárně Paláce Akropolis a sítích Ticketpro a Ticketportal.

 
All Time Low
Zpěvák a kytarista Alex Gaskarth, kytarista Jack Barakat, baskytarista Zack Merrick a bubeník Rian Dawson se dali dohromady v roce 2003 ještě během studií na střední škole. Z počátku jen předělávali skladby svých oblíbených pop-punkových skupin, především svého největšího vzoru – Blink-182. V roce 2004 vydali své první EP, které jen o rok později následovalo debutové album The Party Scene. Přestože tato deska byla více než slibným začátkem, skutečný úspěch přišel až v roce 2007 po vydání alba So Wrong, It's Right, které ATL katapultovalo na 62.místo v hitparádě TOP 200 časopisu Billboard a druhý singl z desky – Dear Maria, Count Me In obsadil první místo v Pop 100. V té chvíli začala kariéra skupiny strmě stoupat a v roce 2008 ji magazín Grammy Awards vyhlásil „kapelou roku“. V roce 2009 vyšlo jejich třetí album Nothing Personal se skladbou Weightless, prvním mezinárodním hitem All Time Low, který se v Anglii v žebříčků singlů probojoval až na samý vrchol. „Tohle album by mohlo v prvním týdnu vstoupit do první desítky a prodat něco mezi 60-75 000 desek“, predikoval časopis Billboard desce Nothing Personal před jejím vydáním. A stalo se – deska debutovala na 4.místě a prodalo se jí 63 000 kusů. V roce 2010 po účasti na albu Almost Alice (soundtracku k filmu Alenka v říši divů) začali All Time Low pracovat na novém albu, jež pod názvem Dirty Work vydali v červnu loňského roku a které je už v tuto chvíli jejich nejprodávanější deskou v historii.

Více na www.ticketportal.cz, www.ticketpro.cz, www.palacakropolis.cz, a www.alltimelowband.com.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.