Share |

Aktivisté pořádají druhý happening Prasátko na hrad

foto: pořadatel akce

V sobotu 7.9. od 10.30 se bude konat již druhé shromáždění aktivistů nepsokojených se současným politickým stavem. Jeho iniciátor nám zaslal následující pozvánku ke zveřejnění:
 
"Dobrý den, jsem to zase já, Jirka Záveský (Zaman) a rád bych Vás, jako poctivé duše a bojovníky, opět poprosil o podporu a spolupráci na projektu Prasátko NA HRAD, tentokrát „DEN 5“ …

Jedná se o sametovo-solární happening, spojený s bojem za sebereflexi našich politiků a proti stále narůstajícímu vlivu V.Putina v ČR.

Záměr je vykřesat v lidech, poklidnou a trochu i zábavnou formou protestu, zpět jiskru zájmu o náš stát a věci začít řešit jinak než po hospodách a u počítače.

Za dobrých slunečních podmínek, díky zrcátku, může každý z nás hodit prasátko na hrad, stejně jako to udělali občané při volbách prezidenta ČR, když hodili na hrad Zemana s jeho „zlodějským“ poradci a Putinem v zádech.

Proto prosím, pokud souhlasíte s myšlenkou, sdílejte FB Prasatko NA HRAD, posílejte dál info o akci a hlavně „si přijďte taky hodit“!!!

Na Prasátko NA HRAD Vám stačí pouze půl hodiny času, zrcátko a trochu odvahy.

Přijďte Vy, co se sami umíte podívat do zrcadla…
 
Akce  PRASÁTKO NA HRAD  se koná(za slunečného počasí) na Hradčanském nám. u sochy TGM.                    TERMÍN:           SOBOTA 7/9 2013            SRAZ 10:30h, VRH 10:45h.
 
Info a foto: Facebook  Prasatko NA HRAD.
https://www.facebook.com/prasatkoNAHRAD?ref=hl
 
Pozvánka:
 https://www.facebook.com/notifications#!/events/143413672535004/
 
Pokud na to budete mít čas a náladu, rád bych Vás poprosil o podporu.
Čím větší zrcátko, tím větší prasátko. Čím větší prasátko, tím menší prezident… Slunci svit.
 
Díky Jirka Zaman Záveský
Prasátko NA HRAD"


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.