Share |

Acuo Urban Symphony a Robotix Gipsy Tour se představí na mejdanu se vstupem zdarma

repro k akci

13. prosince se v pražské Meet Factory od 19:30 představí dva z letošních projektů BU2R – hudební kompilace ACUO Urban Symphony a skate skoro-dokument Robotix Gipsy Tour.

Vstup na premiéru, koncerty i mejdan je zadarmo.

Během večera se představí někteří z umělců, kteří se svými tracky podíleli na kompilaci ACUO Urban Symphony – vystoupí Kyklos Galaktikos, Dikolson, Vladimir 518, WWW, Ježíš táhne na Berlín, Ink Midget a DJ set obstarají Midi Lidi a Kazety. Čekejte krátké sety a nečekané crossfady.

Večer otevře premiéra skate skoro-dokumentu Robotix Gipsy Tour, sluncem prostoupené pouti z Prahy do Francie a zpět. Pro nasátí atmosféry se podívejte sem: http://robotixbu2r.tumblr.com/.

ACUO Urban Symphony je hudební kompilace tracků, jejichž základem jsou reálně nahrané zvuky 13 míst v Česku. WWW, Lenka Dusilová, Ježíš táhne na Berlín, Dva, Kazety, Midi Lidi, Data-Live, Mike Trafik, Dikolson, Ink Midget, Kyklos Galaktikos, Vladimir 518 a Karaoke Tundra vytvořili tracky ze zvuků Štvanice, Vřídla v Karlových varech nebo ocelárny v Prostějově.

Prvních 300 příchozích dostane CD Acuo Urban Symphony, během večera bude taky možné vyřešit problém s vánočními dárky – ke koupi budou balíčky s knihami podpořenými BU2R: loňskými Kmeny a letošním M=M.

www.acuo.cz
www.bu2r.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.