Share |

Acidelika 2012 - první ročník Open Air Festivalu je tu

repro k akci

Spiritual soundsystem a Radio 1 Vám přináší první ročník nového minifestivalu, který vznikl z vysilání pořadu Acidelika na Radiu 1.

Tento pořad je vysílán od roku 2008. Acidelika Open Air odstartoval 25., potrvá do 27. května 2012 v Rožmitále pod Třemšínem v kempu Věšín, který se nachází uprostřed lesů nedaleko Příbrami.

Nekomerční a tak trochu jiný festival pod širým nebem, na kterém je hudební kvalita na prvním místě, chce svým návštěvníkům představovat zejména kvalitní, aktivní hudební producenty součastnosti, kteří nejsou českému publiku tolik známí, jelikož v ČR téměř nevystupují, a přesto jsou celosvětově velmi respektováni a plní kluby v mnoha zemích.
Proto jsme na první ročník oslovili tři anglické producenty, kteří přijedou představit svá živá vystoupení.

Prvním z nich je skotský rodák a veterán elektronické taneční hudby Neil Landstrumm, který zastupuje něměcký techno label Tresor, respektovanou hudební značku Planet Mu nebo jeho vlastní Scandinavia records.Dalším, kdo vystoupí se svým live setem, bude talentovaný Luke Sanger, který pod svým uměleckým jménem Luke's Anger produkuje originální funky techno zvuk, jak na svém labelu Bonusround, tak například na značkách Don't nebo Tigerbass. Třetím z pozvaných headlinerů je charizmatický představitel undergroundového houseu, anglický rodák Rob Pearson, který přiveze unikátní live set, v němž shrne svojí plodnou tvorbu z posledních dvou dekád. Jeho label Evasive je synonymem syrového anglického tech-houseu, kterým umí Rob dokonale rozhýbat publikum.

www.acidelika.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.