Share |

10. festival LA PELÍCULA spouští předprodej

Představí ceněné novinky, filmy z Latinské Ameriky i perličky s Banderasem
foto pořadatel akce

Vstupenky je od 5. února možné rezervovat v předprodeji na internetových stránkách nebo v pokladnách jednotlivých kin. 
 
KDY FESTIVAL BUDE?
Pražské kino Světozor otevře své sály filmovým nadšencům od  17. do 22. února, od 19. do 22. února proběhne přehlídka v brněnském kině Scala. Od 23. do 25. února si vybrané filmy budou moci vychutnat diváci ostravského Minikina a na závěr, od 26. do 28. února, bude španělština znít v Bio Central v Hradci Králové.
 
Pro letošní ročník festivalu vybrala dramaturgie ty nejzajímavější snímky různého žánrového zaměření, které ve Španělsku vznikly za poslední dva roky. Mnohé z nich si odnesly ocenění nejen od domácí kritiky, ale také ze světových filmových festivalů. Nechybí mezi nimi několik výrazných autorských filmů i originální filmařské přístupyProgram nabídne vedle aktuálních španělských filmů sekci zaměřenou na Latinskou Ameriku, která představí výrazné snímky chilské, kubánské, argentinské či venezuelské provenience. Dále láká na cyklus věnovaný letošnímu držiteli čestného ocenění Goya Antoniu Banderasovi. Diváci se mohou těšit na filmové perličky, které představí známého španělského umělce v době jeho hereckých začátků, či snímek, kde se sám posadil na režisérské křeslo.
 
 Kompletní program včetně podrobných informací k jednotlivým snímkům je k dispozici na www.lapelicula.cz  a na FB profilu https://www.facebook.com/LaPeliculaCZ.

 

 
 
 
 
 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.