Share |

1. soutěžní kolo digitální mrskačky RAW je tu

foto: pořadatel akce

A je to tady 2.8.2013 ve Fusion hotelu na 360° baru se roztočí 1. soutěžní kolo digitální mrskačky RAW! Soutěž pojede podle klasického pavouka, okořeněného o to, že v každém kole jdou proti sobě rovnou tři ilustrátoři, člověk toho uvidí opravdu hodně a bude to o to napínavější. Vítěz postupuje do semifinále. Do soutěže jsme tedy připravili celkem 18 gentlemanů v maskách, kteří v prvních 6ti kolech budou po sobě házet virtuální židličky a budou se zaplejtat do provazů. Máme šest skupinek a každá je úplně jiná - Alter ego, Superhero group, Actual figural, Solid work, Freaky fíky a Paint point.
Jako první proti sobě nastoupí skupina zvaná FREAKY FÍKY - je to školka “VELKEJCH” kluků,  co kreslí úplně krásně pitomé charaktery a mají hodně jiný rukopis, než jsou lidé zvyklí. Jmenovitě je to slovenský mačho - Andrej Kolečík, statný Achilos - Viktor Höschl a velký Herodes - Přemek Ponáhlý. Co můžete od kluků očekávat zjistíte na www.r-a-w.cz, kde jsou ukázky všech bojovníků.
Wrestleři soutěží o RAWí pralinky, obří super tablet CINTIQ 22HD co stojí tintilion korun, hromadu inklinků, náklaďák BAMBOO tabletů, to vše od hlavního partnera WACOM, který nám vyšel maximálně vstříc. A úplně nejvíc nejlepšejší je, že nebudeme obdarovávat jen ilustrátory, ale na své si přijdou i návštěvníci. Rozdávat budeme trika z našeho labelu URBANLEGEND, bonbónky od WACOMu a postupně budeme přihazovat další ceny.
Podrobnější informace budeme zveřejňovat - čakuj web www.r-a-w.cz a nebo fcb stránku www.facebook.com/pages/RAW/150512538441987 .
 
event: https://www.facebook.com/events/539640182738287/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.