Předvánoční atmosféra nahrává pojídání ryb. Stále více se ukazuje, jak jsou prospěšné zdraví.
Kapři ale leckoho nebaví. Jaká jiná místní ryba je fajn?
Máme pro vás tip, kam na chutného candáta. Vyzkoušeli jsme ho v Pálffyho paláci - v létě se sem chodí na terasu, v zimě vás uvítá starosvětský interiér plný červené a zlaté + čerstvé květiny.
V rámci poledního menu candáta dostanete s pyré z pastináku a trochou červené řepy. Dobré, lehké, zdravé, lokální a sezónní. Po tomhle obědě nebudete mít takový ten nepěkně otupený stav, kvůli kterému leckdo spíš neobědvá - candátek vám dodá síly, ale nijak se nepřejíte. Zámecký interiér vám poskytne pocit, že jste se ocitli mimo čas a mimo stres - vládne tady kultivovaná pohoda a klid.
http://www.palffy.cz/