Nápověda

Do Prahy se vrací izraelský live elektronický projekt 3421

Mladí producenti ukrývající se pod názvem 3421 z největšího izraelského přístavu Haify se divákům premiérově představili na 10. ročníku festivalu United Islands. Pevné dubstepové základy, podmanivé melodie a orientální vlivy ve spojení se skvělou Miss Red jsou zaručenou party. Užít si ji můžete v pátek 19. září 2014 do Chapeau Rouge.
 
Silný zvuk 3421 je tvořen 3 syntetizéry, akustickou bicí soupravou a zpěvem. Vystoupení působí jako DJ set, protože mezi skladbami nejsou žádné pauzy, kapela je mixuje na místě do sebe a tvoří tak plynulou party. V živém vystoupení pak z undergroundu vzniká fusion dubu, dubstepu, electra, hip hopu, glitche, breaku a junglu.K hraní nepoužívají počítače ani loopery, veškeré mixy jsou tvořeny nástroji a zkušenostmi muzikantů. Se svým mixem, který po 8 let vznikal v izraelské undergroundové scéně, má za sebou kapela úspěšná turné po Evropě i Číně.
 
V roce 2013 navázali spolupráci se skvělou Miss Red, zpěvačkou a ráznou MC, která spolupracovala například s producentem The Bug ze slavného vydavatelství Ninja Tunes. Ze spolupráce vzniklo EP „Fat Plate“, které zazní i na jejich pražském koncertě 19. září v Chapeau Rouge. Ukázku z aktuálního singlu si můžete poslechnout zde http://vimeo.com/103325111
 
Po koncertě bude následovat after party Bass Drop (DJs Magnet, Low Tact, Hlava, Tezet, Ollie Torr, S-bish), na kterou mají návštěvníci koncertu 3421 vstup zdarma!
 
Video:
Nový singl Ting a Ling
Sparks 
Take Over My Soul
 
3421 (dubstep, glitch, live electronica – Haifa / Izrael)
pátek 19. 9. 2014 v Chapeau Rouge od 20:30
Vstupenky za 150 kč v prodeji na místě konání koncertu.
www.unitedislands.cz