Nápověda

Anketa o módě a stylu: S Lindou, milovnicí půvabných kšand

Linda nedávno spustila jedinečný e-shop s kšandami. Je srdcem celého projektu, markeťačkou, nákupčím, zákaznickou podporou, prostě vším, na co si vzpomenete. S fotkami a webem jí pomáhají drazí kamarádi. "Když hledáte originální kšandy, ať už na swingovou párty nebo jen tak, tak není moc možností, kde si kšandy zakoupit. Proto jsem vytvořila tento e-shop, který shromažďuje kšandy na jedno místo a vybírám ty nejhezčí a nejlepší, které naleznete v nabídce," vypráví Linda o své motivaci založit tento projekt. Kšandy Lindy jsou tu pro všechny, kterým záleží na tom, jak se oblékají, chtějí vyzkoušet něco nového a chtějí se odlišit. Najdete je na adrese: www.ksandylindy.cz.
 
 
Vaše definice módy a stylu?
Móda a styl jsou podle mě dost podobné oblasti. Hlavní podle mě je, aby se v oblékání cítil člověk dobře a pohodlně. Sama se tohoto pravidla držím, móda nemóda. :-)
 
Co máte nejraději na své práci? 
Tvorbu. Miluju, když vidím, že to co vytvořím, je ihned „konzumováno“. Vidím výsledky, jestli dané kroky byly správné/špatné. Učím se a jsem sama sobě svou paní. Taky miluju, když vidím, jak zákazníci rádi nosí kšandy, a když se mi s tím neváhají pochlubit, to mě polije velký pocit radosti.
 
Jak si dobíjíte baterky? 
Dobíjím si baterky vydatným spánkem a čokoládou. Taky svým přítelem a přáteli.
 
Co vás zaručeně potěší? 
Potěší mě úsměv na tváři a taky každá nová objednávka. Nedávno jsem e-shop spustila, takže opravdu prožívám každou velmi intenzivně. :-)
 
Co děláte proti šedi?
E-shopem s kšandami se snažím šířit tento osobitý a originální styl. Mým snem je, že uvidím v ulicích spousty lidí, kteří mají na sobě kšandy a rozzáří jak svůj, tak den ostatních. Už dávno totiž není pravda, že by kšandy byly pouze mužská záležitost. V nabídce je spousta originálních motivů, které potěší obě pohlaví... Tak hurá do toho, kšandujte! :-)
 
web: www.ksandylindy.cz
facebook: www.facebook.com/ksandylindy
instagram: instagram.com/ksandylindy